Kodas grønlandske kulturelle midler var kickstarteren for vores musik

Bandet Thornstone modtog i 2016 støtte fra Kodas grønlandske kulturelle midler.

I 2016 modtog det grønlandske band, Thornstone, støtte fra Kodas grønlandske kulturelle midler (det daværende Koda grønlandske nationale midler), hvilket havde stor betydning, fortalte komponist og sanger i bandet, Kuno Hammond:

’For bandet er det vigtigt at modtage støtte, hvor vi kan. Heldigvis er Koda nem og tilgængelig for grønlandske musikere, især når man vil søge info eller økonomisk støtte. Så det er vigtigt at være opmærksom på Koda og på hele processen ved at være en komponist med tilknytning til Koda. Den støtte vi har fået, er god motivation og en vigtig ingrediens i vores forsøg på at sætte en større produktion i gang på egen hånd’.

Søg Kodas grønlandske kulturelle midler

Du kan nu søge Kodas grønlandske kulturelle midler. Du kan søge om støtte til arbejdslegater, f.eks. til at skabe eller indspille original grønlandsk musik og hertil knyttet tekst. Kodas grønlandske kulturelle midler kan søges af Koda-medlemmer bosiddende i Grønland. Midlerne kan endvidere søges af grupper og solister samt festivaler. Ansøgningsfrist er den

  • 20. december kl. 12:00 (grønlandsk tid).

Læs mere og ansøg her.