Nyheder fra Koda

09. april 2018
Koda leverer rekordregnskab – omsætter for en milliard
Koda omsatte for 1.028 millioner kroner i 2017. Det fremgår af den årsberetning, der udkommer i dag. Selvom noget af fremgangen skyldes efterbetalinger fra tidligere år, er der vækst på en lang række områder i organisationen.

14. marts 2018
Årets første udbetaling indeholder store beløb for brug af musik på digitale tv-tjenester
Er din musik blevet brugt på digitale tv tjenester i 2015 og 2016, skal du holde ekstra godt øje med årets første udbetaling fra Koda. Marts-udbetalingen indeholder nemlig store restbeløb for musik spillet på blandt andet tv-distributører som Stofa og Yousees digitale tjenester.

06. marts 2018
BAEST – ‘party in the front – business in the back’
Når man oplever det Århus-baserede band, BAEST, på scenen, bliver man bogstaveligt talt blæst tilbage af energien og tempoet. Samme gjorde sig gældende, da BAEST nærmest løftede salen ved den nyligt overståede Gaffa-prisuddeling. Forankringen i den nordiske metal-tradition er ikke til at tage fejl af, både når det gælder bandets visuelle udtryk og den energiske performance, der når helt ud over scenekanten. Anderledes er tempoet dog, når man møder bandet til en snak om musikken, inspirationen og planerne for fremtiden.

28. februar 2018
Professor: Forældet lovgivning påvirker rettighedshavernes indtjening
Forældede regler, de såkaldte Safe Harbour-bestemmelser, forvrider konkurrencen på det digitale musikmarked og fører til, at rettighedshavere bliver underbetalt på de digitale platforme.

Kontakt: Forlags - og Medlemsservice

Tlf: 33 30 63 20 Email: medlem@koda.dk

;