Nyheder fra Koda

06. december 2017
Sidste udbetaling i år indeholder store beløb fra tv og Tyskland
Er din musik blevet spillet i tv eller i Tyskland i 2015 og 2016, skal du holde ekstra godt øje med årets fjerde og sidste udbetaling fra Koda. Decemberudbetalingen indeholder nemlig store restbeløb for musik spillet på tv-området og i Tyskland.

05. december 2017
Anne Linnet – følelser har ingen alder
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

05. december 2017
Carl Nielsen legatet 2017
Komponisterne Line Tjørnhøj og Birgitte Alsted, solofløjtenist Ulla Miilmann samt kvartetten Nightingale String Quartet modtager i år Carl Nielsen legatet - en af landets største hæderspriser til danske kunstnere og komponister. Prisoverrækkelsen sker ved en koncert i Musikkonservatoriets koncertsal i København den 9. december kl. 15:00.

01. december 2017
Gulddreng slår klassiske julehits af pinden
Kodas Julehitliste viser, at Gulddrengs ’Guld Jul’ sidste jul indtjente mere end klassikerne. Et tegn på, at streamingtjenesternes indtog er med til at udfordre de traditionelle gatekeeper-roller og dermed også juleklassikernes decemberdominans.

Kontakt: Forlags - og Medlemsservice

Tlf: 33 30 63 20 Email: medlem@koda.dk