Nyheder fra Koda

07. februar 2018
Galimatias – tiden har aldrig været mere fordelagtig end nu, hvis du vil gøre dig gældende i udlandet
Den 26-årige komponist og producer, Matias Saabye Køedt aka ’Galimatias’ er bosat i L.A., hvor han har boet og arbejdet i en årrække, siden et samarbejde tværs over Atlanten med den amerikanske sangerinde, Alina Baraz, ved et tilfælde blev til. Læs med, og få Galimatias’ bud på, hvad der skal til for at gøre sig gældende, som komponist/sangskriver i udlandet.

29. januar 2018
Kodas direktør: Dette bliver musikkens skæbneår
Det er på tide at tvinge tech-giganterne til at respektere ophavsret. Og samtidigt gentænke mediestøtten til public service.

29. januar 2018
Undersøgelse: Knap en tredjedel af al musikstreaming foregår på YouTube
En ny undersøgelse viser, at næsten en tredjedel af danskernes musikstreaming foregår på YouTube. Det er et problem for både musikskaberne og de konkurrerende abonnementstjenester. For på grund af en forældet EU-lovgivning er YouTube ikke underlagt samme vilkår om betaling for brug af rettigheds-beskyttet indhold som deres konkurrenter. Det skævvrider markedet og undergraver musikskabernes indtægtsmuligheder.

27. januar 2018
ML Buch vinder Årets Håb ved Steppeulven 2018
For sjette år i træk var Koda lørdag aften med til at fejre Årets Håb ved Steppeulven - prisen gik til ML Buch. Og modsat tidligere år var der ingen af de nominerede, som gik hjem med mere end en enkelt statuette.

Kontakt: Forlags - og Medlemsservice

Tlf: 33 30 63 20 Email: medlem@koda.dk