Nyheder fra Koda

21. maj 2019
Songwriters masterclass – få de gode råd
DPA, DJBFA og Koda havde den 8. maj inviteret til det andet arrangement i rækken af ”Songwriters masterclass”. I selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide, fik de deltagende mulighed for at opleve først en Artist Talk med Sys Bjerre og Mathilde Falch Herefter blev blikket vendt mod publikum, da sangskriverne, suppleret med producer Peter Wallevik, gav feedback på tre udvalgte medlemmers sange.

20. maj 2019
Formandsskifte: Niels Mosumgaard takker af efter seks år og overlader formandsposten til Niels Rønsholdt
Efter seks år som bestyrelsesformand for Koda er det, som vedtægterne foreskriver, tid til et vagtskifte på posten. Niels Mosumgaard, der har spillet en helt afgørende rolle i at drive foreningen igennem nogle vigtige år med store forandringer, bliver i bestyrelsen, men overlader roret til Niels Rønsholdt.

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

Kontakt: Forlags - og Medlemsservice

Tlf: 33 30 63 20 Email: medlem@koda.dk