Nyheder fra Koda

22. september 2017
Koda er tilbage på skoleskemaet med sangskrivning
For 12. år i træk har Koda samlet et stærkt hold af sangskrivere, der skal besøge forskellige skoler og gymnasier i landet. Som altid består besøget i at skrive en sang med eleverne, for at vise det arbejde, der ligger bag en sang, samt give eleverne et indblik i musikkens økosystem og musikrettigheder.

20. september 2017
Årets største udlands- og onlineudbetaling
Er din musik blevet spillet i udlandet eller på streamingtjenester i 2016 og 2017, skal du holde ekstra godt øje med årets tredje udbetaling fra Koda – septemberudbetalingen er nemlig årets største på både udlands- og onlineområdet.

12. september 2017
Marcus Winther-John – Hvis sangskrivning var internettet, så handler det om at have en god søgemaskine
En af Danmarks flittigste og mest brugte sangskrivere, Marcus Winther-John, udkommer i slutningen af september ikke med et nyt album, men med sin første bog, som bærer titlen ’Skriv hits & sælg dem’. Og med bogen giver sangskriveren blandt andet opskriften på, hvordan man strukturerer sin arbejdsproces, og måske også får bedre styr på, hvordan man tiltrækker ’den guddommelige inspiration’ – alt det, der er basis, når man vil skrive hits og bagefter få dem ud at leve.

29. august 2017
Sådan får du din musik på P2 og P8 – et dyk ned i DR Radios musikhandlingsplan
I foråret afholdt Koda og DR et arrangement, hvor Kodas medlemmer kunne blive klogere på DR Radios nye musikhandlingsplan – sidste gang med fokus på de bredere kanaler. I tirsdags åbnede Koda og DR så dørene op for et arrangement, med et mere eksklusivt fokus – ifølge dagens moderator, Katrine Nyland Sørensen, hvor fokus denne gang var P2 og P8.

Kontakt: Forlags - og Medlemsservice

Tlf: 33 30 63 20 Email: medlem@koda.dk