Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

November 2023

Kodas novemberudbetaling 2023 faldt torsdag den 9. november. Du kan få et samlet overblik over de inkluderede områder og fremførelsesperioder i Kodas udbetalingskalender

TV og Radio

Der er udbetaling for alle de månedligt udbetalte tv- og radioområder. Udbetalingerne dækker primært fremførelser i august, men der er på flere områder også septemberfremførelser, som er færdigbehandlet og klar til udbetaling.

Herudover er der årlig udbetaling for kanalerne Kanal4, Kanal5, 6eren og Canal9 brugt i 2022. Den månedlige udbetaling på disse kanaler har været sat på hold, mens et nyt rapporteringsformat er blevet implementeret. Yderligere er der udbetaling for C-More kanalerne (Hits, First, Stars, Series), som dækker 2022. C-more-kanalerne er nu lukket og der vil dermed ikke komme udbetaling for kanalerne fremover.

Udbetalingen inkluderer desuden slutudbetaling på TV3 for 2022 samt på Færøsk radio for perioden 2019-2022.

Online

På onlineområdet er der udbetaling for TV2 Play for musikbrug frem til og med Q3 2023. Det gælder både for on demand indhold samt for TV2’s flowkanaler set via TV2-play platformen. Herudover er der udbetaling for musikbrug hos Instore-radioer i 2022.

Der er også udbetaling for 2022 på området Online Baggrund, som består af indtægter fra mindre digitale tjenester, der ikke kan knyttes direkte til et rapporteret grundlag. Udbetalingen baseres på repræsentativt analogisk data fra andre områder – mere specifikt fra Nuuday Musik og Interaktive TV-tjenester.  

Koncert og baggrund

På koncertområdet er der udbetaling for alle koncerter, hvor musikrapporteringen er færdigbehandlet, og hvor Koda har modtaget alle nødvendige oplysninger fra koncertarrangøren (fx om billetindtægter pr. koncert). Det inkluderer denne gang udbetalinger for koncerter afholdt helt op til og med oktober 2023.

For baggrundsmusik er der udbetaling for puljen Streaming Service Detail, hvilket dækker fremførelser i 2022.

Øvrige områder

Der er udbetaling for 2022 for den såkaldte Kompensation for lokal subforlægning. De udbetalte beløb på dette område kommer fra indtægter fra kabel-tv samt interaktive tv-tjenester udbudt af tv-distributører som YouSee og Stofa.  Læs mere om Kompensation for Lokal Subforlægning her

Herudover er der udbetaling for brug af musik på tv-distributørers infokanaler i 2022. Denne udbetaling baseres på musikrapportering modtaget fra YouSee samt på genbrug af rapportering fra andre områder, som er repræsentative i forhold til de anvendte musikkilder.

Udland

Udbetalingen på Udland er denne gang beløbsmæssigt markant og inkluderer flere af de lande, som Koda typisk modtager størst udbetaling fra. Nedenfor er listet nogle af de lande/selskaber, som Koda udbetaler de største beløb fra denne gang, inklusiv angivelse af de primære udbetalingsområder- og perioder (baseret på den information, Koda modtager fra de udenlandske selskaber).

Norge (TONO): Tv, Radio – første kvartal 2023, Koncert 2022, streaming- og VOD tjenester – forskellige perioder.

Finland (TEOSTO):  Diverse områder– til og med første kvartal 2023.

Sverige (STIM): Koncert - 2021, VOD-tjenester – til og med første kvartal 2023

Holland (BUMA):  Diverse områder– til og med første kvartal 2023.