Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

April 2023

Kodas apriludbetaling 2023 faldt torsdag den 20. april. Du kan få et samlet overblik over de inkluderede områder og fremførelsesperioder i Kodas udbetalingskalender

TV og Radio

Der er udbetaling for brug af musik på alle de månedligt udbetalte tv- og radiokanaler. På alle TV2’s og DR’s kanaler er der udbetaling for alle de februar-fremførelser, som allerede nu er blevet færdigbehandlet og klar til udbetaling.

På de resterende månedligt udbetalte områder påbegyndes udbetalinger for 2023 og her er det musikbrug fra januar måned, som er med. Det gælder for TV-kanaler som DK4, Viasat (Action, Hits, Premiere, Family , Series) og Sky Showtime 1 og 2 samt for de kommercielle radiokanaler. Udbetalingen inkluderer også årlig udbetaling for 2022 på Uptown TV.

Online og Koncert

På koncertområdet er der udbetaling for alle koncerter, hvor musikrapporteringen er færdigbehandlet, og hvor Koda har modtaget alle nødvendige oplysninger fra koncertarrangøren (fx om billetindtægter pr. koncert). Ved denne udbetaling påbegyndes udbetalingen af koncerter afholdt i 2023 på de fleste koncertområder. Det gælder koncerter afholdt på diverse danske spillesteder, kirkekoncerter, teaterkoncerter m.v.

På onlineområdet er der udbetaling for februar 2023 på Nuuday Musik (herunder Yousee Musik og Telmore Musik). Nuuday Musik overgik fra og med 2022 til intern processering hos Koda og har dermed været mulig at inkludere i det månedlige udbetalings-flow.

Udland

På udlandsområdet udbetaler Koda løbende de beløb, som modtages fra søsterselskaber for brug af Koda-medlemmers musik i udlandet. Udbetalingerne sker i forhold til de enkelte selskabers udbetalingsfrekvens og -hastighed på deres forskellige udbetalingsområder.

Koda har forud for denne udbetaling modtaget nye kvartalsafregninger fra søsterselskaber i henholdsvis Frankrig (SACEM), USA (BMI), Sydkorea (KOMKA), Australien (APRA) og Canada (SOCAN), og en væsentlig del af udbetalingen på Udland kommer fra disse lande. Udbetalingerne dækker musikbrug på forskellige områder til og med tredje kvartal 2022.