Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Marts 2023

Kodas martsudbetaling 2023 falder torsdag den 16. marts. Du kan få et samlet overblik over de inkluderede områder og fremførelsesperioder i Kodas udbetalingskalender.

TV og Radio

Der er udbetaling for brug af musik på alle de månedligt udbetalte tv- og radiokanaler. På alle TV2’s og DR’s tv og radiokanaler påbegyndes udbetalinger for 2023. Det inkluderer musikbrug i januar måned, som allerede nu er blevet rapporteret af broadcasterne og som er blevet færdigbehandlet af Koda. Udbetalingen for disse kanaler inkluderer også en større andel fra slut 2022.

Der er desuden årlig 2022 udbetaling for tv-kanalen TV2 Sport X samt for radiokanalen 24syv. På TV2’s regioner er der kvartalsvis udbetaling for fjerde kvartal 2022.

Online

På VOD-området er der kvartalsvis udbetaling for Netflix Q2 2022 samt for andet halvår 2022 på SVOD (Subscription Video On Demand) tjenesterne Viaplay, HBO Max og Disney+.  Herudover er der udbetaling for digital filmudlejning i andet halvår 2022 på Yousee/Blockbuster samt Viaplay Filmleje.

Udbetalingen inkluderer kvartalsvis udbetaling for streamingtjenesterne Spotify og YouTube, både hvad angår licensering i Danmark samt direkte licensering i udlandet. Se de specifikke perioder i udbetalingskalenderen.

Herudover er der udbetaling for SoundCloud for perioden april 2020 til og med marts 2022, som udbetales med forsinkelse på grund af udfordringer med afklaring af rapporteringsformat. Der er også månedlig udbetaling for januar 2023 på Nuuday Musik (herunder Yousee Musik og Telmore Musik).

Koncert

På koncertområdet er der udbetaling for alle koncerter, hvor musikrapporteringen er færdigbehandlet, og hvor Koda har modtaget alle nødvendige oplysninger fra koncertarrangøren (fx om billetindtægter pr. koncert). Udbetalingen inkluderer koncerter afholdt i 2022 og tidligere, men ved næste udbetaling i april påbegyndes udbetalingen af koncerter afholdt i 2023.

Yderligere er der årlig udbetaling for koncerter med landsdelsorkestrene afholdt i løbet af 2022. Læs mere om Kodas udbetaling for landsdelsorkestre her.