Restaurant, Café, Bar m.fl.

Det opkrævede beløb danner grundlag for udbetalingen

Området Restaurant og mindre spillesteder dækker over liveoptrædener på cafeer, værtshuse, barer, restauranter m.v. Det er ofte koncerter uden egentlige billetindtægter. Det opkrævede beløb danner grundlag for udbetalingen. 

Udbetalingen er afhængig af, hvad kunden betaler pr. musikdag.  Denne betaling er afhængig af:

  • Koncertaktivitetet
  • Hvor stort stedet er
Eksempler på koncertudbetaling for koncerter afholdt i 2018
Arrangørens betaling pr. musikdag Udbetaling pr. koncert
0-200 kr. 210 kr.
201-300 kr. 350 kr.
301-400 kr. 420 kr.
401-500 kr. 525 kr.

 

Når der som vist i skemaet udbetales mere for den enkelte koncert, end den betaling Koda modtager, skyldes det, at vi ikke modtager rapportering for alle koncerter, hvor der er betalt til Koda. Disse indtægter bliver i puljen og fordeles til øvrige koncerter, hvor der er rapporteret.

Udbetaling i forhold til spilletid

Det samlede beløb for den enkelte koncert deles mellem de spillede musikværker i forhold til hvert enkelt musikværks spilletid.

Er spilletiden ikke oplyst på koncertrapporteringen, benyttes den varighed, som ophavsmanden har angivet på værkanmeldelsen. Varer koncerten mindre end 40 minutter, eller udgør den beskyttede musik mindre end 40 minutter af den samlede spilletid, sætter vi beregningsmæssigt koncertvarigheden til 40 minutter.

Hvornår er der udbetaling

Disse koncerter bliver fra 2019 månedligt udbetalt, hvis både musikrapportering og betalingsoplysninger for de enkelte koncerter er modtaget og færdigbehandlet. Beregn ca. 2-3 måneder fra fremførelse til udbetaling.

Se udbetalingskalenderen

Mit Koda

Husk at rapportere koncerter til os senest en måned efter de er afholdt

LOG IND