Grønlandsk/Færøsk radio

Minutværdi

Minutværdien på Grønlands KNR og Kringvarp Føroya er 3 kr.

Hvornår er der udbetaling?

Se hvornår vi udbetaler i vores udbetalingskalender

Live

Musik, der bliver spillet live, udbetales med seks gange minutværdien. Derudover ganges minutværdien for live-musik med nedenstående tidsfaktorer:

Varighed i minutter

Tidsfaktor

0 - 0,59

0,5

1 - 3,59

0,8

4 - 6,59

1,2

7 - 9,59

1,7

> 10

2,5

Betingelser for udbetaling af live-musik

  • Musikken er fremført af en eller flere optrædende. Enten spillet eller som playback.
  • Programmet er produceret af eller for Grønlands/Færøsk radio.
  • En udsendelse kan højst blive udbetalt som live to gange, og det kræver, at det andet program senest bliver sendt i det følgende kalenderår.
Reduktion for stations ID, Logoer, Trailer m.m. 

Stations-id, stations-lyd-design, trailer og lignende fremførelser, som ikke er skabt eksklusivt til ét bestemt program og som primært ligger uden for de egentlige udsendelser, afregnes med en reduceret værdi på 10% af radiokanalens normale minutværdi.

Tilsvarende reduktion anvendes ved ekstensiv udnyttelse af underlægning internt i de enkelte programmer fx ved brug af langvarige - loopende eller på anden måde extentede - nedfadede jingler under fx speaks, nyhedsoversigter og interviews og lign.   

Rapportering

Koda modtager 100 % rapportering fra Grønlands og Færøsk radio. I det omfang, der sendes de samme programmer som i DR og TV 2, genbruger vi oplysningerne herfra. Kanalerne har pligt til at oplyse Koda om al deres musikbrug. Derfor skal du ikke orientere Koda, hvis din musik bliver spillet på KNR eller Kringvarp Føroya. 

Se dine udbetalinger fra radio på Mit Koda

På din kontooversigt kan du se alle detaljer om dine udbetalinger fra radio.

Gå til Mit Koda