Koda Skolekontakt

Koda Skolekontakt er et tilbud til alle landets skoler og gymnasier om at få en gratis workshop om sangskrivning med en professionel komponist eller sangskriver.

Koda Skolekontakt er en del af kommunikationsindsatsen i Koda, som gennem en kreativ workshop har til formål at lære fremtidens musikbrugere om musikkens værdi, og om de vilkår og rettigheder, der gælder for komponister og sangskrivere.

I den anledning har Koda produceret nedenstående video, hvor Per Vers forklarer, hvordan sangskrivere arbejder og tjener penge.

Hvem kan søge?

Alle landets skoler og gymnasier kan søge. Ordningen gælder for 7. til 10. klassetrin i folkeskolen, samt efterskoler, gymnasieklasser og VUC.

Der kan maksimalt deltage 30 elever i en workshop.

OBS. Det er ikke muligt at søge på yngre end 7. klassetrin.


Hvad består workshoppen af?

Sammen med kunstneren skal klassens elever udforske musikkens univers og komponere deres egen sang/musik. Dermed får de unge mennesker mulighed for at opleve på egen krop, hvor stort et arbejde der ligger bag den skabende proces.

Workshoppen er gratis, og varer 4 timer. Det er dog et krav, at man som lærer forbereder eleverne inden workshoppen på emnet, herunder ved at se ovenstående film med Per Vers. Det er oplagt at bruge workshoppen som et led i musikundervisningen, men kan også bruges i andre fag, for eksempel tværfagligt i dansk eller samfundsfag.

 

Der er nu lukket for ansøgninger til skolesæsonen 2021/2022

Vi ansætter ikke nye kunstnere til kommende skoleår. Du er dog altid velkommen til at skrive en mail til skolekontakt@koda.dk med en uopfordret ansøgning