Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2022
2021
2020
2019
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Min karriere
Medlemsubsites
Min karriere
Branche- og interesseorganisationer
Brancheguide
Hovedmenu
Musik betaler sig

Om "Min karriere"

Hvordan bliver jeg en bedre sangskriver? Hvor finder jeg sparring og samarbejdspartnere? Hvad skal jeg gøre, når jeg skal udgive min egen musik? Og hvordan er det nu med rettighederne? Spørgsmålene er mange, når man skal navigere i en karriere som sangskriver og komponist.

Kodas primære opgave er at sørge for udbetaling når din musik bliver spillet offentligt, men vi ved at det kan være en udfordring at at finde rundt i musikbranchen - og ikke mindst at finde ud af præcis, hvad man vil med sin sangskrivning og karriere, og hvad man skal gøre for at nå derhen. Her er kan det være afgørende med lidt hjælp og inspiration udefra.

Netop derfor har vi lavet denne side, hvor du kan finde en masse indhold, der lige præcis handler om en karriere inden for musikken. Da vores ekspertise gælder Kodas forretning, har vi fået hjælp af en række dygtige branchefolk, som har brugt deres viden og erfaringer til komme med input. Du får ikke et 360 graders leksikon, som indeholder alt, men det kan give dig en basisviden og udpege nogle mulige retninger at gå.

Kodas Brancheguide

Du kan for eksempel gå om bord i Kodas Brancheguide for at blive klogere på alt fra rettigheder til selvudgivelser og definitioner på fagudtryk.

Karriereinspiration

Du kan også nyde godt af vores artikelsamling, hvor du kan få gode tips, inspiration og konkrete værktøjer fra andre sangskrivere, komponister og branchefolk.

Koda Stream

Koda Stream kan du se videoer fra vores karriereseminarer, medlemsmøder og generalforsamlinger. Dyk ned i de enkelte videoer og få viden om Koda og ikke mindst en masse værktøjer og inspiration til din egen karriere.

Guide til effektiv fundraising

Skal du finde finansiering til din næste udgivelse, turné eller andet, finder du her en guide til effektiv fundraising.

Medlemsarrangementer

Koda holder jævnligt medlemsarrangementer med fokus på karriereinspiration. Her finder du information om aktuelle arrangementer.