Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Nyt initiativ skal styrke identifikationen af musik i tv-reklamer

Musik i tv-reklamer er et vigtigt område, som Koda løbende arbejder for at effektivisere. Som led i dette arbejde har Koda iværksat et nyt initiativ, som betyder at du som medlem nu har mulighed for at uploade lydfiler og indsende yderligere oplysninger via Mit Koda, når din musik anvendes i tv-reklamer. Denne nye mulighed betyder, det bliver enklere for dig som medlem at informere Koda, når din musik anvendes i reklamer, samtidig med at match og udbetaling bliver mere præcis.

Koda modtager løbende oplysninger om brugen af musik i reklamer fra flere forskellige kilder. Kvaliteten af disse oplysninger har imidlertid været betinget af, at I som medlemmer eller de enkelte reklameproducenter videregiver oplysninger om musikken til Koda. Kodas håndtering af musik i tv-reklamer har derfor gennem tiden været præget af mange manuelle processer, både for Kodas medarbejdere og ikke mindst for jer medlemmer.

Koda har derfor arbejdet for at skabe en mere enkel løsning, som samtidigt løfter kvaliteten af rapporteringen på musik i tv-reklamer. Som led i dette arbejde har Koda siden starten af 2022 indgået i samarbejde med eksterne partnere, omkring anvendelse af automatisk musikgenkendelse i tv-reklamer. Dette har skabt meget positive resultater, både i forhold til at styrke præcisionen og hastigheden i udbetalingerne på området.

For at bygge videre på de gode resultater har vi nu udviklet en løsning, som gør det muligt for dig som medlem at uploade lydfiler til dine værker via Mit Koda, som gør, at værket derefter automatisk vil blive genkendt i en reklame, når den bliver vist på tv. Derudover har du nu også mulighed for at tilføje oplysninger om den reklame dit værk er blevet brugt i, hvilket kan hjælpe Koda med at sikre, at din betaling for musik i reklamer sker så hurtigt og effektivt som muligt.

Sådan kommer du godt i gang

Du kan logge på din Mit Koda profil, og begynde at registrere reklameoplysninger med det samme. Du kan desuden finde mere information om hvordan du kommer godt i gang med at tilføje reklameoplysninger til dine værker her.

Har du brug for hjælp til at registrere reklameoplysninger, eller har du andre spørgsmål vedrørende Kodas udbetaling for musik anvendt i reklamer, så er du altid velkommen til at kontakte Kodas medlemsservice på tlf. 33 30 63 20 eller på mail [email protected].