Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Marts 2022

Kodas martsudbetaling 2022 faldt torsdag den 17. marts. Du kan få et samlet overblik over de inkluderede områder og fremførelsesperioder i Kodas udbetalingskalender

Efterbetaling for digitale tjenester hos tv-distributører og for tv-kanalen Xee

Copydans medlemsorganisationer og Koda er efter længerevarende forhandlinger blevet enige om fordeling af vederlag for udvalgte digitale udnyttelser af tv-, film- og serieindhold hos tv-distributører. Koda har derfor modtaget en efterbetaling for brug af musik i disse udnyttelser, som dækker perioden 2013 til 2020 og som kommer til udbetaling i henholdsvis marts og april. Herudover har Koda modtaget efterbetaling for brugen af musik på tv-kanalen Xee, som bliver udbetalt for første gang til marts.

Læs mere om de inkluderede områder her 

TV og Radio

Der er udbetaling for brug af musik på alle de månedligt udbetalte tv- og radiokanaler. Udbetalingerne dækker fremførelser til og med december 2021. Ved næste udbetaling i april påbegyndes udbetalinger for 2022. Ligeledes er der månedlig udbetaling for musik i reklamer på kanaler som TV3+, TV3 Puls, National Geografic og Eurosport 1.

Udbetalingen inkluderer desuden udbetaling for fjerde kvartal 2021 på TV2’s regioner, for hele 2021 på Uptown TV samt for andet halvår 2021 på Grønlandsk radio.

Yderligere er der årlig udbetaling for ”Danske tv-produktioner solgt til udlandet”, et område Koda administrerer på vegne af NCB. Udbetalingen dækker salg i 2020 og baseres på opgørelser over solgte produktioner modtaget fra DR.

Online

På online-området er der kvartalsvis udbetaling for Netflix Q2 2021 samt for TV2 Play andet halvår 2021. Der er også udbetaling for VOD-tjenesten Disney Plus, som Koda fornyeligt har indgået en aftale med. Denne første udbetaling dækker fremførelser i 2020 og udbetalingen af 2021 vil følge snarest i en af de kommende udbetalinger.

Herudover er der kvartalsvis udbetaling for musikstreamingtjenester som Spotify, Yousee Musik (Nuuday) og YouTube. Se alle de specifikke perioder og tjenester i udbetalingskalenderen

Koncert

På koncertområdet er der udbetaling for alle koncerter, hvor musikrapporteringen er færdigbehandlet, og hvor Koda har modtaget alle nødvendige oplysninger fra koncertarrangøren (fx om billetindtægter pr. koncert).

Efter genåbningen af de danske spillesteder er der igen begyndt at komme gang i koncertlivet, hvilket afspejles i den koncertrapportering, Koda modtager fra medlemmer og koncertarrangører. Denne udbetaling inkluderer dermed koncerter fra 2022, som allerede nu er behandlet og klar til udbetaling.