Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

April 2022

Kodas apriludbetaling 2022 faldt torsdag den 21. april. Du kan få et samlet overblik over de inkluderede områder og fremførelsesperioder i udbetalingskalenderen

Opstart af 2022-udbetalinger på TV og Radio

Der tages nu hul på 2022 udbetalinger på de månedligt udbetalte tv- og radioområder. Udbetalingerne dækker primært fremførelser i januar, men der er på flere områder også februar, som er færdigbehandlet og klar til udbetaling.

VOD arkiv og DR TV hos TV-distributører

Koda har modtaget en efterbetaling for brug af musik digitale udnyttelser af tv-, film- og serieindhold hos tv-distributører. En del af denne efterbetaling dækker brug af musik i film og serier, som tv-distributører har stillet til rådighed via deres egne VOD arkiver i perioden 2013 til 2020. De modtagne vederlag bliver udbetalt under området ” ”VOD arkiv -hos tv-distributører” på grundlag film og serierapportering, som Koda løbende har modtaget fra tv-distributørerne.

Der er også udbetaling for VOD-tjenesten DRTV, for det musikbrug der finder sted, når tjenesten udbydes via tv-distributørerne digitale platforme. Udbetalingen vil dækker perioden 2019-2020 og fremgår i afregningsspecifikationer under området ”DR TV hos tv-distributører”.

Læs generelt om efterbetalingen her 

Koncerter

På koncertområdet er der udbetaling for alle koncerter, hvor musikrapporteringen er færdigbehandlet, og hvor Koda har modtaget alle nødvendige oplysninger fra koncertarrangøren (fx om billetindtægter pr. koncert).

Udbetalingen på koncertområdet inkluderer herudover årlig udbetaling for koncerter afholdt i Tivoli i 2021 samt for koncerter med landsdelsorkestre afholdt i 2021.

Udland

På udlandsområdet udbetaler Koda løbende de beløb, som modtages fra søsterselskaber for brug af Koda-medlemmers musik i udlandet. Udbetalingerne sker i forhold til de enkelte selskabers udbetalingsfrekvens og -hastighed på deres forskellige udbetalingsområder. 

Koda har forud for denne udbetaling modtaget nye kvartalsafregninger fra søsterselskaber i henholdsvis Frankrig (SACEM), USA (BMI), Sydkorea (KOMKA) og Canada (SOCAN), og en væsentlig del af udbetalingen på Udland kommer fra disse lande. Udbetalingerne dækker musikbrug på forskellige områder primært i 2021.