Kodas medlemmer kan stadig nå at tilmelde sig efterårets andet møde om vedtægtsændringer.
Foto fra efterårets første møde.

Medlemsmøde 2: få indflydelse på Kodas nye vedtægter

Du kan stadig nå at tilmelde dig det andet medlemsmøde, som Koda afholder i forbindelse med de nye vedtægter, som skal vedtages sidst på året. På mødet er det de kulturelle midler, der er i fokus.

Koda skal i slutningen af dette år have nye vedtægter. Vedtægterne sætter blandt andet reglerne for, hvordan Kodas bestyrelse skal sammensættes, hvordan de kulturelle midler skal fordeles og kan anvendes, og for hvordan og hvornår man som medlem har stemmeret.

Brug din indflydelse

Som reglerne er i dag, er det ikke alle Kodas medlemmer, der har stemmeret på generalforsamlingen.  Derfor har vi valgt at tilrettelægge en proces hen over efteråret, der skal sikre, at alle medlemmer, der har lyst til at engagere sig i Kodas fremtid, har en reel mulighed for at præge og påvirke den – før beslutningerne træffes.

Det første medlemsmøde blev afholdt den 19. september og her omhandlede debatten de dele af vedtægterne, som omhandler stemmeret, valgbarhed, udpegning til bestyrelsen, forholdet mellem forlag og autorer.

Læs mere om mødet og se video, hvor formanden for Kodas bestyrelse, Niels Mosumgaard kommenterer mødet her.

Tilmeld dig mødet på mandag

På mandag den 10. oktober holder vi det andet møde, med fokus på fordeling af de kulturelle midler, foreningernes roller, kulturel og forretningsmæssig grundlag for anvendelse og fordeling mellem foreningerne.

Du kan hente en version af bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer, hvor de emner der skal diskuteres på mødet er markeret med gult her

Tilmeld dig medlemsmødet den 10. oktober kl. 16-19 hos Koda

Se video hvor Niels Mosumgaard fortæller, hvorfor det er vigtigt at Kodas medlemmer bruger deres indflydelse på de to medlemsmøder:

 

Forløb efter de to medlemsmøder

  • 11 - 12. oktober - Udkast til nye vedtægter revideres i henhold til input og diskussioner på de to medlemsmøder, og et revideret udkast sendes til Kulturministeriet til godkendelse.
  • 28. oktober - Revideret forslag til nye vedtægter uploades på koda.dk
  • 21. november (kl. 16-19) - Ekstraordinær generalforsamling
  • 8. december (kl. 16-19) - Anden ekstraordinære generalforsamling
Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.