Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Her ses gruppen "The Allstars", der er blandt de sidste ti finalister i årets MGP. Gruppen skal til januar synge numeret "De hotteste kærester".

Her er årets MGP-finalister

Gennem de sidste par måneder har DR, Koda og musikskolerne været i selskab med knapt 1000 musikglade børn, som alle har meldt sig til MGP. På worksshops, som Koda stod bag landet over, har børnene skrevet, komponeret, performet og sunget det bedste, de har lært. 320 tilmeldte bidrag er nu blevet til ti, og de deltager alle i finalen den 28. januar i Gigantium i Aalborg.

MGP har igen i 2012 fokus på børnenes musikalske udvikling, og er et samarbejde mellem DR, Koda og kommunerne. Vi fortsætter samarbejdet for at holde fast i, at børnenes MGP er mere end en musikkonkurrence. Det er en fest for musikglade børn i hele landet, hvor processen i at skrive en sang er i centrum. For os er MGP også en mulighed for at møde fremtidens musikbrugere og -skabere i øjenhøjde og sætte fokus på en ansvarlig talentudvikling.

Læs også: Koda og DR fortsætter samarbejdet om MGP

Ved hjælp af coaching fra fire af vores medlemmer; Dicte, Bryan Rice, Pilfinger og Marie Frank og via samarbejdet med lokale kræfter er børnenes talent, gennem de sidste par måneder, blevet udfordret og udviklet - blandt andet på workshops i fem større byer i Danmark.

Læs også: Stjerne for mere end en aften

De ti finalister

I en god blanding af musikgenrer fra både drenge og piger, bands og solister kommer her de ti finalister, der deltager i MGP 2012. Deltagerne er nævnt i vilkårlig rækkefølge:

De To Amigos - 'Mig og min amigo' (København)

Freja-Bella -'Jeg elsker at drømme' (Bisserup)

Astrid - 'Et kvarter' (Svendborg)

Josephine - 'Kærestebrev' (Karlebo og Kokkedal)

The Allstars - 'De hotteste kærester' (Sunds v. Herning)

MC Vernes ft. Michelle - 'Bedre tider på vej' (Maribo)

Sille - 'En sidste kærlighedståre' (Helsingør)

Moriwa - 'Kom alle venner' (Emdrup)

Sofie - 'En lille del af dig' (Randers)

Energy - 'Jeg bli'r ved' (Gistrup v. Aalborg)

Showet i Aalborg

Sidste år blev både børnenes MGP og Dansk Melodi Grand Prix for første gang afholdt på samme scene med en uges mellemrum. Sådan bliver det også i år.

Når årets vindere af henholdsvis Dansk Melodi Grand Prix og MGP 2012 skal findes, vil Aalborg være i højeste festberedskab. Den nordjyske hovedstad er nemlig valgt som Grand Prix By 2012 og kommer til at summe af feststemning og musikalske begivenheder op til de to store shows, der finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Centers koncertarena, Gigantium. Dansk Melodi Grand Prix afholdes lørdag den 21. januar 2012 og børnenes MGP-finale ugen efter, lørdag den 28. januar.

Læs også: Chestnut Avenue vandt MGP 2010

Derfor er Koda med

Koda er igen i år med til at sætte kursen for børnenes MGP. Vi fortsætter samarbejdet for at holde fast i, at børnenes MGP er mere end en musikkonkurrence. Det er en fest for musikglade børn i hele landet, hvor processen i at skrive en sang er i centrum. For os er MGP også en mulighed for at møde fremtidens musikbrugere og -skabere i øjenhøjde og sætte fokus på en ansvarlig talentudvikling.

Læs mere om Koda's engagement i MGP 

Læs mere om, hvad Koda ellers støtter

 

Koda støtter, Aktiviteter