Find vej til koncertmarkedet i Rusland

Onsdag 18. april er Musikzonen, som vi i Koda tog initiativ til, medvært ved seminaret "Touren går til Rusland", hvor en række eksperter fortæller om dansk musiks muligheder på den voksende russiske livescene.

Rusland er en af verdens hurtigst voksende økonomier. Det smitter positivt af på det russiske koncertmarked, som er i fokus ved seminaret "Touren går til Rusland" onsdag 18. april i DGI-byen i København.

Læs også: Fuldt hus til Musikzonens kickoff

Her kan deltagerne blandt andet møde personer med hands-on erfaring fra den russiske livescene og blive klogere på do's and don'ts i forhold til kultur og forretningsmentalitet.

Blandt oplægsholderne er Greg Goldenzwaig, der tidligere har arbejdet som konsulent for Popkomm og French Music Export Bureau og var involveret i Nephews besøg i Rusland.

Der bliver også mulighed for at få en frisk øjenvidneskildring fra den danske guitarist Søren Andersen, der gennem hele marts turnerer med Deep Purple-bassisten Glenn Hughes i forskellige russiske byer.

"Touren går til Rusland" er et samarbejde mellem Musikzonen, DMF, Koda, ROSA, MXD og Musiconomy.

Se hele programmet og tilmeld dig på Musikzonens hjemmeside

 

 

Kommentér eller "like" på Kodas Facebook

Læs mere om Kodas engagement i Musikzonen

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.