Find vej til koncertmarkedet i Rusland

Onsdag 18. april er Musikzonen, som vi i Koda tog initiativ til, medvært ved seminaret "Touren går til Rusland", hvor en række eksperter fortæller om dansk musiks muligheder på den voksende russiske livescene.

Rusland er en af verdens hurtigst voksende økonomier. Det smitter positivt af på det russiske koncertmarked, som er i fokus ved seminaret "Touren går til Rusland" onsdag 18. april i DGI-byen i København.

Læs også: Fuldt hus til Musikzonens kickoff

Her kan deltagerne blandt andet møde personer med hands-on erfaring fra den russiske livescene og blive klogere på do's and don'ts i forhold til kultur og forretningsmentalitet.

Blandt oplægsholderne er Greg Goldenzwaig, der tidligere har arbejdet som konsulent for Popkomm og French Music Export Bureau og var involveret i Nephews besøg i Rusland.

Der bliver også mulighed for at få en frisk øjenvidneskildring fra den danske guitarist Søren Andersen, der gennem hele marts turnerer med Deep Purple-bassisten Glenn Hughes i forskellige russiske byer.

"Touren går til Rusland" er et samarbejde mellem Musikzonen, DMF, Koda, ROSA, MXD og Musiconomy.

Se hele programmet og tilmeld dig på Musikzonens hjemmeside

 

 

Kommentér eller "like" på Kodas Facebook

Læs mere om Kodas engagement i Musikzonen

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.