Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Koda inviterer til medlemsmøde om DR's nye musikstrategi
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Bliv klogere på DR’s nye musikstrategi

I 2016 lancerede DR Radio en ny musikstrategi og en handlingsplan for, hvordan DR i fremtiden skal imødekomme musikvanerne for lytterne anno 2017 og samtidig være medskaber af et stærkt dansk musikliv. Den 28. marts inviterer Koda og DR til det første af to arrangementer, hvor du kan blive klogere på DR’s nye musikstrategi
En ny strategi og 10 nye initiativer

Musikforbrug og musikformidling er på vej ind i en ny tidsalder, hvor brugerne i stigende grad rykker over på internationale, kommercielle streamingtjenester, og hvor balancen mellem dansk og international musik forskydes. Digitaliseringen og det store udbud af musikindhold har skabt nye forventninger blandt brugerne til musikformidling. De forventer i stigende grad unikt indhold, der ikke kan fås andre steder. Det skaber muligheder og udfordringer, som DR sammen med musiklivet i Danmark har haft drøftelser om.

Drøftelserne er mundet ud i DR’s nye musikstrategi, som blev lanceret i efteråret 2016. Musikstrategien tager afsæt i 10 konkretiserede indsatsområder, som du, som Koda-medlem, kan blive klogere på. Første arrangement afholdes tirsdag den 28. marts i Studie 2 i DR Koncerthuset.

Til det første arrangement sætter vi fokus på den overordnede musikstrategi og handlingsplan, og går i dybden med kanalerne P3, P4, P5, P6 og P7. Her kan du møde:

  • Gustav Lützhøft (radiochef)
  • Lars Trillingsgaard (strategisk musikchef, repræsentant denne dag for de digitale kanaler P5, P6, P7)
  • Mathias Buch Jensen (musikredaktør, P3)
  • Henrik Wacher (musikredaktør, P4)

Tilmeld dig arrangementet den 28. marts her.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du stadig følge med – arrangementet bliver live-streamet på Koda.dk fra kl. 16:30

Et tilsvarende arrangement med fokus på P2 og P8 finder sted den 22. august 2017. Følg med på koda.dk eller i vores nyhedsbrev.

Om panelet:


Gustav Lützhøft,
Radiochef i DR. Gustav Lützhøft er en erfaren herre inden for radio, og er tidligere ansvarlig for radiokanalerne P5, P6 BEAT, P7 MIX og P8 JAZZ. Gustav Lützhøft har været med på holdet bag den radioomlægning, som DRs kanaler har gennemgået de senere år.


Fotograf, Bjarne Bergius Hermansen

 

Lars Trillingsgaard, Strategisk musikchef for DR siden september 2016. Med ansvar for at sikre, at alle DR’s P-kanaler fremover fører aktiv musikpolitik. I perioden 2003-16 musikchef for P3.

 

Fotograf, Agnete Schlichtskrull

 

Mathias Buch Jensen, Musikredaktør på P3. Står i spidsen for P3’s kontakt til den danske musikbranche og for at vælge musikken til kanalen. Fremover vil musikvalget på P3 komme til at ske i et samarbejde mellem den nye musikredaktør og en bredt sammensat musikredaktion med løbende udskiftning blandt kanalens værter og musikkyndige. Mathias Buch Jensen kommer fra en stilling som musikjournalist og radiovært på P7 MIX med ansvar for blandt andet 'P7 MIX Maraton'. Mathias har en haft en lang karriere i dansk radio og har været vært på både Radio Skala, TV 2 Radio, P3 og altså senest P7 MIX.

 

Fotograf, Lars E. Andreasen

 

Henrik Wacher, Musikredaktør på P4. Henrik Wacher startede som frivillig radiovært på Radio Weekend i Charlottenlund og fik senere job, som radiovært på Radio Uptown.

 

Fotograf, Bjarne Bergius Hermansen

Download DR’s nye musikstrategi ’Nye veje for musikken’ her