Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere  til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder arrangementerne med NCB og Gramex og vi slutter af med spørgetime. Ofte er vi også udenfor København.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Vi livestreamer oftest vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Hold øje med siden her, hvor vi løbende vil opdatere kalenderen med informationer om de nyeste arrangementer.

29. april - Kodas generalforsamling
Sted

Koda, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

Tid

Kl. 15.00

 

8. maj - Songwriters masterclass - med Marcus Winther-John, Sys Bjerre & Mathilde Falch
Af DPA, DJBFA & Koda


”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.”                          Marcus Winther-John

 

Den 8. maj afholder DPA, DJBFA og Koda ”Songwriters masterclass”. Her kigger vi under kølerhjelmen på nogle af vores prominente sangskriveres sange i selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide. Vi tager os tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder - så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en Artist Talk med Sys Bjerre og Mathilde Falch. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne suppleret med en producer giver feedback på udvalgte medlemmers sange.

Arrangementet livestreames på Koda stream

Tid & sted

8. maj 2019, kl. 16:30-20:00. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø. 

 

FLERE INFORMATIONER OM TILMELDING FØLGER