Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere  til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder arrangementerne med NCB og Gramex og vi slutter af med spørgetime. Ofte er vi også udenfor København.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Vi livestreamer oftest vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

22. november - Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex + Skriv hits & sælg dem! (Aarhus)

I november holder vi et dobbelt arrangement i Aarhus. Du kan både blive meget klogere på Koda, NCB og Gramex, men også møde sangskriveren og forfatteren Marcus Winther-John. Marcus holder oplæg om sangskrivning og afsætning af din musik ud fra sin populære bog "Skriv hits & sælg dem!". 


Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex      

Vi lægger ud med en introduktion til Koda, NCB og Gramex. Vi kommer rundt om dine rettigheder, registreringer af værker og koncerter på Mit Koda og digitale udgivelser. Det er et arrangement for dig, der måske er nyt medlem af Koda eller dig, der har behov for at komme lidt dybere ned i mulighederne i dine medlemskaber.

Er du i gang med et musikprojekt, giver vi dig en guide dig til forskellige støttemuligheder. Vi præsenterer Kodas brancheguide, hvor du blandt andet kan blive klogere på alt det, du skal huske, hvis du udgiver din egen musik.

NCB forklarer hvad, du skal vide, hvis du udgiver din musik enten på vinyl/cd eller digitalt. Gramex runder første del af aftenens oplæg af med en indsigt i studielister, Gramexmidlerne og ISRC koder.

Når du har fået svar på alle dine spørgsmål til de tre organisationer, byder vi Marcus Winther-John velkommen på scenen.

Marcus Winther-John: Skriv hits & sælg dem!

  • Hvordan skriver man et hit?
  • Hvordan lokker man inspirationen frem?
  • Hvordan afsætter man sine sange til andre artister?

Marcus Winther-John deler ud af guldkorn, erfaringer og anekdoter samlet igennem de sidste 15 år som professionel sangskriver. Han skriver til danske og internationale artister som Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Christopher, men også til X-factor og Grand Prix vindere og Japanske boybands.

Med udgangspunkt i værktøjer og teknikker fra bogen, ”Skriv hits & sælg dem” (2017) afslører Marcus sin hands-on tilgang til sangskrivning, og inddrager undervejs publikum i små øvelser (mikrokreative processer). Foredraget henvender sig til alle med interesse for sangskrivning - fra nybegyndere og nysgerrige – til dig med lang erfaring indenfor branchen.

Bogen, der ligger til grund for aftenen kan købes via dette link Bogen sælges også på aftenen til særpris på 200 kr.

Program

16:00 – 16:10   Intro
16:10 – 16:25   Dine rettigheder – dine penge
16:25 – 16:45   Koda og støttemuligheder
16:45 – 16:55   NCB udgivelser
16:55 – 17:10   Gramex
17:25 – 18:00   Spørgetid. Pause med mad & drikke
18:00 – 20:30   Marcus Winther-John: Skriv Hits & Sælg dem!

Tid & sted        
22. november kl. 16. Promus. Vester Allé. 8000 Aarhus C

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist 21. november