Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere  til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder arrangementerne med NCB og Gramex og vi slutter af med spørgetime. Ofte er vi også udenfor København.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Vi livestreamer oftest vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Hold øje med siden her, hvor vi løbende vil opdatere kalenderen med informationer om de nyeste arrangementer.

 

Kodas medlemsarrangementer holder sommerferie. Tak til alle dem, der deltog og dem, der kiggede med hjemmefra. Vi ses igen i efteråret til blandt andet en ny omgang "Songwriters masterclass".

God sommer!

17. september - Bliv klogere på Koda og NCB med tema om kontrakter og aftaler (Aarhus)

Bliv klogere på Koda og  NCB – og Promus

Vi lægger ud med en kort introduktion til Promus, som sætter fokus på musikmiljøet i Aarhus. Herefter vender vi blikket mod Koda og NCB. Vi kommer rundt om dine rettigheder, registreringer af værker og koncerter på Mit Koda og digitale udgivelser. Det er et arrangement for dig, der måske er nyt medlem af Koda eller dig, der har behov for at komme lidt dybere ned i mulighederne i dine medlemskaber.

Vi præsenterer Kodas brancheguide, hvor du blandt andet kan blive klogere på alt det, du skal huske, hvis du udgiver din egen musik.

NCB forklarer hvad, du skal vide, hvis du udgiver din musik enten på vinyl/cd eller digitalt.

Koda Kultur er Kodas nye portal med flere end 25 legater. Er du i gang med et musikprojekt, guider vi dig igennem dine muligheder for at søge støtte og legater via den nye portal. En ny, stor vækstpulje er også på trapperne, målrettet dig som nyt medlem af Koda. Bliv klogere på hvordan du søger.

Bliv klogere på kontrakter & aftaler

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal indgå en bandaftale? En indspilningsaftale eller en forlagsaftale?

Der opstår mange spørgsmål, når man starter ud i musikbranchen, så hvad bedre end at få gode råd fra nogen af dem, som kender branchen allerbedst?  Vi tager en snak med Thomas Hyllested, faglig konsulent hos Dansk Musikerforbund, som skaber et overblik over de mest typiske kontrakter og aftaler, du kan komme til at stifte bekendtskab med musikbranchen. Bliv klogere på terminologien og bliv opmærksom faldgruberne.

Program

16:00 – 16:10 Velkommen
16:10 – 16:25 Music City Aarhus - en introduktion v/ Jesper Mardahl
16:25 – 16:45 Dine rettigheder, dine penge v. jurist Jakob Thors
16:45 – 17:00 Koda
17:00 – 17:20 NCB og udgivelser/ musik i TV & film
17.20 – 17:40 Koda Kultur
17:40 – 18:00 Pause med sandwich
18:00 – 19:30 Kontrakter og aftaler v/ faglig konsulent hos DMF, Thomas Hyllested
19:30 – 20:00 Spørgetime og social hour

Programmet er med forbehold for mindre ændringer.

Tid & sted

Tirsdag den 17. september kl. 16:00-20:00. Vester Allé 15. 8000 Aarhus C.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist 16. september kl. 14.