Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere  til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder arrangementerne med NCB og Gramex og vi slutter af med spørgetime. Ofte er vi også udenfor København.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Vi livestreamer oftest vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

 

Så er 2019 skudt i gang...

...og snart er vi klar med en omgang nye medlemsarrangementer! Frem mod sommeren vil Koda i samarbejde med DPA og DJBFA sætte særligt fokus på sangskrivningens håndværk. Både som solist og i co-writing sammenhænge. Vi glæder os til at præsentere jer for en række dygtige sangskrivere, der vil dele ud af deres tips & tricks – og ikke mindst til at inddrage jer aktivt i den kreative proces på stedet i en blanding af sangskrivning og networking.

Hold øje med siden her, hvor vi løbende vil opdatere kalenderen med informationer om de nyeste arrangementer.