Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere  til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder arrangementerne med NCB og Gramex og vi slutter af med spørgetime. Ofte er vi også udenfor København.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Vi livestreamer oftest vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Hold øje med siden her, hvor vi løbende vil opdatere kalenderen med informationer om de nyeste arrangementer.

 

22. oktober - FULDT BOOKET: Songwriters masterclass med Tamra Rosanes, Aske Jacoby, Erann DD og Marcus Winther-John.

Præsenteret af DPA, DJBFA & Koda

”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.” - Marcus Winther-John

Den 22. oktober afholder DPA, DJBFA og Koda ”Songwriters masterclass”. Her kigger vi under kølerhjelmen på nogle af vores prominente sangskriveres sange i selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide. Vi tager os tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder - så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en Artist Talk med Tamra Rosanes, Erann DD og Aske Jacoby. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne sammen med Marcus Winther-John giver feedback på udvalgte medlemmers sange. Se hvordan du ansøger om at få feedback på din sang nederst i mailen.

Arrangementet vil også kunne livestreames.

Tid & sted
22. oktober 2019, kl. 17:00-20:30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø. 

Program
Kl. 17:00 – 17:10 Velkomst
Kl. 17:10 – 18:30 Artist Talk
Kl. 18:30 – 18:40 Pause
Kl. 18:40 – 19:40 Feedback på din musik
Kl. 19:40 – 20:00 Spørgsmål & afrunding.
Kl. 20:00 – 20:30 Social hour

ARRANGEMENTET ER NU FULDT BOOKET

Ønsker du feedback på din musik


Ønsker du at være blandt dem, der får feedback på en af dine sange, så send lydfil og tekst til marcus@dpa.org inden den 15. oktober. Specificer her venligst hvad du gerne vil have feedback på. Det kan være alt fra konkrete udfordringer i teksten til sangens struktur m.v., men det er vigtigt, du beskriver din udfordring så detaljeret som muligt. Vælg en sang som du stadig er i process med, så feedbacken er noget, du kan bruge aktivt.

Bliver din sang valgt, vil den blive afspillet i salen og eventuelt indgå i videoen fra arrangement på Kodas YouTube kanal. Du vil få direkte besked inden arrangementet. Hvis ikke din sang bliver valgt denne gang, får du muligheden igen i løbet af vinteren.
Du skal også være mere end velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret under arrangementet.

 

3. december - Songwriters masterclass - med Mads Langer, Anne Dorte Michelsen, Andreas Sommer & Marcus Winther-John
Af DPA, DJBFA & Koda


”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.”                          Marcus Winther-John

 

Den 3. december afholder DPA, DJBFA og Koda ”Songwriters masterclass”. Her kigger vi under kølerhjelmen på nogle af vores prominente sangskriveres sange i selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide. Vi tager os tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder - så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en Artist Talk med de velrenommerede sangskrivere Anne Dorte Michelsen og Mads Langer. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne sammen med producer Andreas Sommer og Marcus Winther-John giver feedback på udvalgte medlemmers sange.

Arrangementet livestreames på Koda stream.

Program

Kl. 17:00 – 17:10 Velkomst
Kl. 17:10 – 18:10 Artist Talk
Kl. 18:10 – 18:20 Pause
Kl. 18:20 – 19:20 Feedback på din musik
Kl. 19:20 – 19:50 Spørgsmål & afrunding.
Kl. 19:50 – 20:30 Social hour

Med forbehold for mindre

Tid & sted

3. december 2019, kl. 17:00-20:30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø.

TILMELD DIG HER

Du kan også følge arrangementet via livestreaming


Ønsker du feedback på din musik eller har du et spørgsmål?

Ønsker du at være blandt dem, der får feedback på en af dine sange, så send lydfil og tekst til marcus@dpa.org i perioden mellem den 4. november og den 26. november. Specificer her venligst hvad du gerne vil have feedback på. Det kan være alt fra konkrete udfordringer i teksten til sangens struktur m.v., men det er vigtigt, du beskriver din udfordring så detaljeret som muligt. Det er en forudsætning, at du vælger en sang, du stadig arbejder på, så den feedback, du får, kan bruges aktivt.
Bliver din sang valgt, vil den blive afspillet i salen og eventuelt indgå i videoen fra arrangement på Kodas YouTube kanal. Du vil få direkte besked inden arrangementet. 
Du skal også være mere end velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret under arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
DPA, DJBFA og Koda