Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

19. marts - Den digitale musikbranche - i praksis

Her i foråret afholder vi to arrangementer under overskriften ”Den digitale musikbranche”. Til det første arrangement sætter vi fokus på den helt lavpraktiske tilgang til forskellige digitale platforme for markedsføring og distribution.

Således kommer den digitale aggregator DiGiDi og guider os igennem, hvordan du får din musik distribueret til diverse streaming- og downloadtjenester via deres platform. Maiken Ingvordsen fra SoWhatCopenhagen kommer og giver en introduktion til, hvordan du laver en fanside på Facebook og din egen kanal på YouTube. Dagen moderator er Rasmus Rex

Vi slutter traditionen tro af med en lille bid og et glas.

Program

Kl. 16:00 Velkomst
Kl. 16:10 Din adgang til streamingtjenesterne v/ DiGiDi
Kl. 16:40 Lav din egen YouTube-kanal v/ Maiken Ingvordsen
Kl. 17:40 Pause
Kl. 17:50 Lav din egen Facebook fanside v/ Maiken Ingvordsen
Kl. 18:50 Social hour
Kl. 19:15 Tak for i aften 

Har du ikke mulighed for komme, så kan du også følge arrangementet live via Koda stream

Tid & sted
19. marts 2018, kl. 16:00-19:15. Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.
Dørene åbnes kl. 15:30.

TILMELD DIG HER 

Tilmeldingsfrist 18. marts, kl. 23.

Det andet arrangement om den digitale musikbranche afholdes den 4. april. Her træder vi et skridt tilbage og kigger mere overordnet på komponenterne i den moderne tids digitale forretningsmodel. 

De to arrangementer kræver separat tilmelding.
 

 

4. april - Den digitale musikbranche - perspektiver & muligheder

Musikbranchen er blevet digitaliseret i sådan en grad, at en overvejende del af al kommunikation, markedsføring og distribution af musik og kunstnere foregår online. Hvad giver det af muligheder og udfordringer? Og hvordan kan vi bruge blandt andet de sociale medier og de digitale distributionsplatforme til at nå publikum og fans?    

Til dette arrangement ser vi nærmere på udviklingen af en digital musikbranche, de forskellige potentielle komponenter i en digital forretningsmodel, og hvordan du kan drage nytte af dens mange nye muligheder.

Mød Dana San Pedro (Digital marketing & Social Media Coordinator, Warner Music Denmark), Christian Møller (Hurricane Records/Universal Music), Maiken Ingvordsen (SoWhatCopenhagen) og Troels Kjeldgaard (Country Manager Denmark, Phonofile/The Orchard).

Moderator: Rasmus Rex

Arrangementet livestreames fra Koda stream 

Tid & sted
4. april 2018, kl. 16:30-19:30. Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.
Dørene åbnes kl. 16:00.

Program

Kl. 16:30 Velkomst v/ Rasmus Rex
Kl. 16:35 Den digitale musikbranche - hvor kommer vi fra, og hvor er vi nu? v/ Rasmus Rex
Kl. 16:45 Den digitale musikkarriere - interview med Christian Møller
Kl. 17:10 Landkort over digitale værktøjer v/ Maiken Ingvordsen
Kl. 17:30 Pause
Kl. 17:40 SoMe v/ Dana San Pedro 
Kl. 18:10 Digital distribution v/Troels Kjeldgaard
Kl. 18:40 Spørgsmål fra salen
Kl. 19:10 Social hour
Kl. 19:30 Tak for i dag

Programmet er med forbehold for mindre ændringer.

 

TILMELD DIG HER

 

23. april - Kodas generalforsamling 2018

Tid & sted

Mandag den 23. april kl. 15.00 i Koda på Lautrupsgade 9, København Ø.

Find mere information her