}

Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Efterårets medlemsarrangementer vil snart blive annonceret her på siden.

Ved efterårets arrangementer vil du kunne blive klogere på blandt andet reklamemusik og musikeksport. Vi kommer også til at holde introarrangementer om Koda, NCB og Gramex i Esbjerg og København.

 

24. september - Skriv hits & sælg: om co-writing

ARRANGEMENTET ER NU FULDT BOOKET

DPA, DJBFA og Koda inviterer til:

Skriv hits & sælg dem: om co-writing 

Det har fungeret for John Lennon/Paul McCartney, Max Martin/Dr. Luke, Julia Michaels/Justin Tranter og et utal af andre, der har fundet guld i det kreative møde mellem sangskrivere. Meget af verdens allerbedste musik er blevet skabt som et samarbejde, og i dag er co-writing mere normen end undtagelsen. Men hvordan fungerer det, og hvad kan det tilføre din musik og karriere?

Den 24. september følger vi op på sidste efterårs store succes ”Skriv hits & sælg dem”, hvor sangskriver, musiker og forfatter Marcus Winther-John gav os et unikt indblik i både sangskriverens værktøjskasse og vigtig branche-know-how til pitching af din musik. Denne gang zoomer vi ind på det kreative potentiale i co-writing og tager en snak om det praktiske arbejde, at skrive for sig selv vs. for andre, writing-camps, sangskriverkollektiver, egoer og kompromiser, netværks- og karrierestrategiske fordele ved co-writing og meget andet. Marcus får besøg af flere kollegaer, som alle har gjort co-writing til en vigtig del af deres karriere. Vi laver også et par øvelser undervejs, hvor du som deltager er med.

Obs! Der vil i enkelte sammenhænge blive snakket engelsk i forbindelse med besøg af den engelske sangskriver Charli Taft.

Tid & sted        
Mandag den 24. september. Kl. 16:30-20:00. Koda, Lautrupsgade 9. 2100 København 

9. oktober - Musik & reklamer

Hvordan foregår det egentlig, når en virksomhed vil bruge din musik til reklamer? Hvad er processen fra, at netop din musik bliver valgt af producenten, til at du modtager udbetaling for offentlige fremførelser fra Koda? Alt dette og meget mere kan du blive klogere på, når vi sætter fokus på musik brugt i reklamer. 

At musikken spiller en afgørende rolle i en reklame er hævet over enhver tvivl. Musikken er det ultimative stemningsskabende element, der sætter rammen for det budskab en reklame skal formidle.

Men inden vi oplever den færdige reklame, ligger der et stort arbejde for henholdsvis producenten, musiksupervisoren og komponisten i at finde det helt rigtige udtryk i musikken. Og ud over det kreative arbejde er der også en række administrative opgaver, som skal sørge for, at alt fra rettigheder til udbetalingen for brugen af musikken i reklamer til komponisten bliver forvaltet.

 Mød blandt andre Jonas Krag (komponist & musiker), Jesper Gadeberg (musiksupervisor), Peter Lund (Lyngdal Musikforlag) og stil de spørgsmål, du allerhelst vil kende svaret på, når vi zoomer ind på ”fødekæden” for musik i reklamer.

Program følger snart.

Arrangementet vil blive livestreamet fra Koda stream.

Tid & sted        
Tirsdag den 9. oktober. Kl. 16:30-20:00. Koda, Lautrupsgade 9. 2100 København Ø

TILMELD DIG HER

12. november - Musik & eksport

Til dette arrangement sætter vi fokus på musikeksport – perspektiverne & mulighederne. Arrangementet vil også blive afholdt i en særudgave både på Færøerne og i Grønland. Flere oplysninger følger.

Arrangementet vil blive livestreamet.

Tid & sted        
Mandag den 12. november. Kl. 16:30-20:00. Koda, Lautrupsgade 9. 2100 København Ø
Tilmelding starter medio oktober.