Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

4. april - Den digitale musikbranche - perspektiver & muligheder

Musikbranchen er blevet digitaliseret i sådan en grad, at en overvejende del af al kommunikation, markedsføring og distribution af musik og kunstnere foregår online. Hvad giver det af muligheder og udfordringer? Og hvordan kan vi bruge blandt andet de sociale medier og de digitale distributionsplatforme til at nå publikum og fans?    

Til dette arrangement ser vi nærmere på udviklingen af en digital musikbranche, de forskellige potentielle komponenter i en digital forretningsmodel, og hvordan du kan drage nytte af dens mange nye muligheder.

Mød Dana San Pedro (Digital marketing & Social Media Coordinator, Warner Music Denmark), Christian Møller (Hurricane Records/Universal Music), Maiken Ingvordsen (SoWhatCopenhagen) og Troels Kjeldgaard (Country Manager Denmark, Phonofile/The Orchard).

Moderator: Rasmus Rex

Arrangementet livestreames fra Koda stream 

Tid & sted
4. april 2018, kl. 16:30-19:30. Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.
Dørene åbnes kl. 16:00.

Program

Kl. 16:30 Velkomst v/ Rasmus Rex
Kl. 16:35 Den digitale musikbranche - hvor kommer vi fra, og hvor er vi nu? v/ Rasmus Rex
Kl. 16:45 Den digitale musikkarriere - interview med Christian Møller
Kl. 17:10 Landkort over digitale værktøjer v/ Maiken Ingvordsen
Kl. 17:30 Pause
Kl. 17:40 SoMe v/ Dana San Pedro 
Kl. 18:10 Digital distribution v/Troels Kjeldgaard
Kl. 18:40 Spørgsmål fra salen
Kl. 19:10 Social hour
Kl. 19:30 Tak for i dag

Programmet er med forbehold for mindre ændringer.

 

TILMELD DIG HER

 

23. april - Kodas generalforsamling 2018

Tid & sted

Mandag den 23. april kl. 15.00 i Koda på Lautrupsgade 9, København Ø.

Find mere information her

;