Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere  til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder arrangementerne med NCB og Gramex og vi slutter af med spørgetime. Ofte er vi også udenfor København.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Vi livestreamer oftest vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Hold øje med siden her, hvor vi løbende vil opdatere kalenderen med informationer om de nyeste arrangementer.

27. maj - Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex + Up'n'coming artist talk med Hannah Schneider & Chief 1

Nu holder vi vi et dobbelt arrangement i København, hvor du både kan blive meget klogere på Koda, NCB og Gramex og opleve en artist talk med Hannah Schneider & Chief1 med fokus på at navigere i musikbranchen som sangskriver og/eller producer.

Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex

Vi lægger ud med en introduktion til Koda, NCB og Gramex. Vi kommer rundt om dine rettigheder, registreringer af værker og koncerter på Mit Koda og digitale udgivelser. Det er et arrangement for dig, der måske er nyt medlem af Koda eller dig, der har behov for at komme lidt dybere ned i mulighederne i dine medlemskaber.

Koda kultur er Kodas nye portal med flere end 25 legater. Er du i gang med et musikprojekt, guider vi dig igennem dine muligheder for at søge støtte og legater via den nye portal. En ny, stor vækstpulje er også på trapperne, målrettet dig som nyt medlem af Koda. Bliv klogere på hvordan du søger.
Vi præsenterer Kodas brancheguide, hvor du blandt andet kan blive klogere på alt det, du skal huske, hvis du udgiver din egen musik.

NCB forklarer hvad, du skal vide, hvis du udgiver din musik enten på vinyl/cd eller digitalt. Gramex runder første del af eftermiddagens oplæg af med en indsigt i studielister, Gramexmidlerne og ISRC koder.

Up'n'coming artist talk med Chief 1 & Hannah Schneider

Hvad skal jeg være opmærksom på som ny i musikbranchen? Hvem skal jeg samarbejde med? Hvordan når jeg ud til mine fans?

Der opstår mange spørgsmål, når man starter ud i musikbranchen, så hvad bedre end at få gode råd fra nogen af dem, som kender branchen allerbedst? Vi tager en snak med Hannah Schneider & Chief 1, som deler ud af deres erfaringer - blandt andet i forhold til samarbejdet mellem sangskriver og producer kreativt såvel som rettighedsmæssigt.

Program

16:30 – 16:35 Velkommen
16:35 – 16.50 Dine rettigheder, dine penge v. jurist Jakob Thors
16:50 – 17:15 Koda
17.15 – 17:25 NCB
17:25 – 17:35 Støtte og legater
17:35 – 17:50 Gramex
17:50 – 18:00 Pause
18:00 – 19:00 Artist talk med Hannah Schneider & Chief 1
19:00 – 19:30 Spørgetid
19:30 – 20:00 Social hour


Tid & sted
27. maj kl. 16:30-20:00. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø
Tilmeldingsfrist: 26. maj.

TILMELD DIG HER