Hold dig orienteret

Der er op til flere forskellige måder at holde sig orienteret om, hvad der rører sig på Koda. I dette afsnit har vi samlet nogle af de muligheder, du har. Vi tager altid imod forslag til ændringer eller nye tiltag, og bestræber os på at imødekomme så mange ønsker som muligt. 

Nyhedsbreve 

Det er muligt at abonnere på tre forskellige nyhedsbreve. Nyhedsbrevet til Kodas medlemmer udkommer cirka en gang om månedenNyhedsbrevet specifikt til musikforlag er et supplement til det ordinære nyhedsbrev til alle medlemmer, og udkommer 4-5 gange årligt. Nyhedsbreve til kunder udkommer i gennemsnit 6 gange årligt. 

Forlagsforum 

Som du har kunnet læseså er der mulighed for at deltage i Forlagsforum, som afholdes på Koda fire gange årligt. Ønsker du at modtage invitationer til møderne, så skriv en mail til publisher@koda.dk, så sætter vi dig på modtagerlisten. I 2020 er vi begyndt at afholde Forlagsforum som onlinemøder. Dette vil vi muligvis fortsætte med i et vist omfang. Du kan få tilsendt det seneste referat, hvis du er interesseret. 

Du kan læse mere om Forlagsforum på hjemmesiden, hvor vi også altid uploader invitation og dagsorden for kommende møder, så snart de ligger klar. 

Kodas årsberetning og gennemsigtighedsrapport 

Hvert år udgiver Koda en årsberetning. Beretningen indeholder både nøgletal, analyser og fortællinger om, hvad der har været på Kodas dagsorden i det forløbne år. Derudover kan man i beretningen også finde top-lister over de mest spillede danske komponister og sangskrivere i ind- og udland. 

Udover årsberetningen udgiver Koda også hvert år en gennemsigtighedsrapport. Rapporten stiller de oplysninger til rådighed, som kræves af 'Lov om kollektiv forvaltning' fra 2016, og den er baseret på de regnskabsmæssige oplysninger, der fremgår af Kodas reviderede årsregnskab, som altid kan findes bagerst i rapporten.  

Kodas årsberetninger og gennemsigtighedsrapporter kan findes ved at følge linket her. 

Generalforsamling 

En gang om året, typisk i løbet af foråret, indkalder Kodas bestyrelse til ordinær generalforsamling. Bestyrelsen indkalder på Kodas hjemmeside samt i mindst to landsdækkende dagblade med 14 dages frist til ordinær generalforsamling. Det samme gælder, i fald der er behov for indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere om Kodas vedtægter, generalforsamling og find referater fra de sidste generalforsamlinger her. 

 

Forrige kapitel