Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Vind 15.000 kr: Lav en topline til Pharfars grundtrack

Koda's initiativ, Spil Dansk Dagen, og Dans24syv har i fællesskab skabt en ny konkurrence, som på en helt ny måde kombinerer de to kunstarter musik og dans. Præmien er 15.000 kr. og det færdige track vil blive brugt på hundredvis af skoler, hvor tusindvis af elever vil danse til musikken på Dansens Dag.

Konkurrencen er i virkeligheden to konkurrencer i én. Nemlig en koreografi- og en sangskriverkonkurrence. Koreografikonkurrence-delen er nu overstået, og nu starter anden del af konkurrencen.

Læs også: I dag er det Spil Dansk Dag

Kort fortalt gælder det om at lave en færdig produktion og skabe en topline (melodi + evt. tekst) ud fra en dansekoreografi video med Samuel Ibandas dans og det instrumentale grundtrack, som koreografien er lavet til. Dette grundtrack er produceret af sangskriveren og produceren Pharfar

Præmien er på 15.000 kr. og i sidste ende bliver både musikken og koreografien brugt til "årets dans" i forbindelse med Dansens Dag i 2012, hvor den vil blive danset og hørt af tusindvis af dansere over hele landet.

Konkurrencen henvender sig til dig, som har en lille producer gemt i maven og som har et hjemmestudie i soveværelset, men i princippet kan alle, amatører og top-professionelle deltage i konkurrencen.

Læs også: Årets børnesang 2011

Deadline

Konkurrencen er åben fra den 13. januar til den 17. februar 2012.

Læs om hvordan du deltager i konkurrencen, hør Pharfars grundtrack og se danse-koreografi videoen her

Derfor Spil Dansk Dagen

Koda er mere end en rettighedsorganisation. Pengene fra Koda er en vigtig del af musikernes mulighed for at tjene penge på at være komponist og sangskriver. Men vi er en vigtig spiller i det danske musikliv af flere årsager. For vi sørger ikke kun for, at komponister og sangskrivere får betaling, når deres musik bliver spillet. Vi bruger også en del af vores indtægt til mangfoldig kulturstøtte. Det er en støtte, der når meget bredt ud til alt fra etablerede musikforeninger til støtte af specifikke udgivelser, arbejdslegater og arrangementer. Spil Dansk Dagen er blot et af de initiativer, vi bidrager til den kulturelle mangfoldighed med, og i Koda bruger vi Spil Dansk Dagen til at støtte op om den blomstrende musikkultur, vi har i Danmark.

Læs mere om, hvad Koda ellers støtter