Video: Musikken kommer ikke af sig selv

Se den nye video, hvor Per Vers forklarer de danske skolelever, hvorfor det er rimeligt at betale til Koda, når man bruger musik. Videoen er produceret for Koda Skolekontakt, og vil blive sendt ud til eleverne, inden de får besøg af Kodas kunstnerkorps.

I dag offentliggør vi en ny video, hvor Per Vers fortæller de danske skoleelever om Kodas arbejde. Videoen er målrettet de elever fra 4.-9.klasse, vi hvert år besøger med Koda Skolekontakt, og den er produceret med det formål at fortælle eleverne om, hvorfor det er rimeligt og vigtigt at betale for brugen af musik.

 

 

Videoen vil fra næste skoleår blive sendt ud til de skoler og elever, der får besøg af Koda Skolekontakt. Videoen skal vises til eleverne som led i forberedelsen til en workshop, hvor den også vil blive suppleret med en folder om, hvem og hvad Koda er.

Fantastisk oplevelse for eleverne

Koda Skolekontakt har til formål at give landets skoleelever en anderledes musikoplevelse med fokus på den kreative proces. Ideen er at skabe forståelse blandt børn for den indsats og det arbejde, der ligger i at skabe musik.

Blandt de tidligere deltagende skoler har både elever og lærere været glade for at få ny inspiration til musikundervisningen. Mange har oplevet, at kunstnernes glæde ved musikken er smittet af på eleverne.

"Det var en aldeles forrygende dag! Kunstneren havde børnene med fra først til sidst og fik dem engageret til at skrive selv og til at stille sig op foran hinanden og rappe deres hjemmelavede tekster. Også de børn som ellers kan være udfordrede på sådan noget som koncentration og selvtillid,” lyder det fra Gunvor Kaas, som er lærer på Sortedamskolen.

 Frem til den 1. juli kan skoler og lærere søge om at få besøg af Koda Skolekontakt.