Velkommen til Napster

90’ernes sorte får i musikbranchen vendte i nat tilbage til Danmark. Denne gang som en lovlig streaming-tjeneste. I Koda er vi glade for, at en af pionererne på streaming-området nu også bliver en del af den etablerede musikbranche og hilser Napster velkommen på det danske marked.

For 10 år siden var Napster en populær, udskældt og ulovlig fildelingstjeneste. Nu vender tjenesten tilbage som en musiktjeneste, der betaler for den musik, den stiller til rådighed – helt på linje med tjenester som Spotify og WiMP. I Koda ser vi Napsters lancering i Danmark som endnu et skridt i den rigtige retning mod et sundt digitalt musikmarked.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

- Vi vil dybest set gerne, at Danmark bliver et digitalt foregangsland. Så det er helt afgjort positivt, at der kommer flere spillere på banen, og at der kommer mere konkurrence, siger Kommunikationschef i Koda Nicolaj Hyltén-Cavallius.

På samme tid som lanceringen i Danmark åbner Napster også op i Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Irland, Italien, Luxembourg, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Holland. Der er 30 dages gratis prøveperiode – herefter koster et abonnement 99 kr. om måneden.