Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Underskrifts-indsamling til forsvar for ophavsretten

Sig JA til kultur, vækst og jobs i Europa. Sig NEJ til at fjerne grundlaget for dine rettigheder i Europa!

Gør din indflydelse gældende som modvægt til stærke kræfter i EU, der i øjeblikket arbejder for at svække europæiske ophavsmænds muligheder for indtjening. I disse dage sender modstandere af ophavsretten tusinder af breve til EU-politikerne op til EU-Kommissionens høring om ophavsret den 5. februar. De skal have et modspil. Skriv under på en støtteerklæring til forsvar for ophavsretten i EU, som bliver sendt til EU’s præsident og kommissærer.

Vi brug for din underskrift, så vores fælles forsvar for ophavsretten bliver hørt i EU. Din – og andres – underskrift gør en forskel.
 
UNDERSKRIV FÆLLES EUROPÆISK STØTTEERKLÆRINGEN HER - Udfyld formularen til højre med overskriften SIGN THE PETITION

Yderligere indflydelse

Få yderligere indflydelse og giv et uddybende høringssvar til EU-Kommissionen gennem dette online spørgeskema. Du kan svare på dansk, selvom spørgeskemaet er på engelsk, og du behøver kun svare på de spørgsmål, du har lyst til.

Fremtiden for kultur, skabere og de kreative industrier i Europa afhænger af en høring om ophavsret, som EU-Kommissionen har sat i gang. Der er deadline for at give svar på høringen den 5. marts 2014.

Vi ønsker, at Europa skal gøre kreativitet til et mål. Vi ønsker, at Europa skal give kultur og kreativitet en central plads i europæisk økonomi.

Vi ønsker, at de europæiske institutioner, kandidater, politiske partier og statsoverhoveder siger JA til kultur og kreativitet i EU. JA til millioner af jobs, JA til de kunstnere, der står bag alt dette og JA til befolkningerne, der ikke ville kunne leve uden kunst og kultur i deres liv.

Vi ønsker, at de støtter og udvikler de kreative industrier, der er afhængig af ophavsretten, og som tilsammen skaber millioner af jobs og vital indkomst og vækst for vores samfund.

Flere underskrifter større påvirkning

Jo flere, der underskriver, jo stærkere står ophavsretten i EU – send gerne denne mail videre til andre

Underskriv nu - for at sikre fremtiden for kunst, kreativitet, jobs og vækst i Europa!

Fakta om EU-Kommissionens høring om ophavsret den 5. februar

I perioden 5. december 13 til 5. februar 2014 foretager EU-Kommissionen en såkaldt offentlig høring med det formål at vurdere reglerne om ophavsret i EU.

Høringen omfatter hele det indre europæiske marked og betydningen af ophavsret for det europæiske fællesskab. Alle er velkomne til at bidrage med input til høringen og vi opfordrer vores medlemmer til at give input gennem hjemmesiden creatorsforeurope.com, som den fælleseuropæiske komponist og sangskriver-interesseorganisation ECSA står bag.

Se mere om høringen på EU-Kommissionens hjemmeside

EU-Kommissionen vil bruge høringen til at få en idé om de holdninger, som borgere i EU, organisationer, kunstnere og alle andre relevante interessenter har til ophavsret.

Høringen er en del af EU-Kommissionens arbejde med den såkaldte ”Copyright Reform”, som på flere forskellige områder har til formål at analysere, hvordan ophavsretten fungerer i EU, og om det kan gøres bedre eller fungere anderledes, end det gør i dag.