Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Uggerhøj Biler vinder Dansk Firma Grand Prix og kan bl.a. se frem til en professionel indspilning af deres vindende firmasang. Foto: Morten Henriksen (www.MortenHH.dk)

Uggerhøj Biler vinder Dansk Firma Grand Prix

Stemningen var i top da chefer, medarbejdere og kollegaer fra ni nordjyske virksomheder indtog scenen i Europahallen og kæmpede om, hvem der havde skrevet den bedste firmasang. Det blev værkstedsholdet fra Uggerhøj Biler, der imponerede dommerne mest og kørte sejren hjem. Stort tillykke herfra!

Det er første gang, at Dansk Firma Grand Prix afholdes, og initiativet sætter spot på den nytteværdi, de kreative fag bidrager med til erhvervslivet. Og det var med stor overbevisning og selvtillid, at mekanikerne fra Uggerhøj Biler vandt Dansk Firma Grand Prix. For sangen, der ligger genremæssigt et sted mellem en sørøvervise og irsk folkesang, havde et fængende omkvæd og fik hurtigt publikum med.

De ni deltagende virksomheder var – udover vinderne fra Uggerhøj Biler – Nordjysk Trafikselskab, Universitetshospitalet, Jomfru Ane Gades tjenerkor, udstillingstedet PixlArt, Comwell Sport, elektronikfirmaet Asetek, bo- og uddannelsesstedet for sent udviklede ”Elmelund” og det kreative konsortium NEBULA. 

Læs også: Længe leve Melodi Grand Prix!

Ud over æren modtager Uggerhøj Biler billetter til selve Dansk Melodi Grand Prix i Gigantium i morgen. Derudover kan medarbejderne i Uggerhøj Biler også se frem til en heldagsworkshop, der sikrer dem en professionel indspilning af deres firmasang i samarbejde med tidligere grand prix-deltager, musiker og ”team-builder”, Ivan Pedersen, der også er vært ved fredagens arrangement.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Godt forberedte deltagere

Forberedelser til aftenens sangkonkurrence har været i gang på arbejdspladserne hele ugen. De ni deltagende virksomheder har fået hjælp af tre professionelle musik-coaches – Viggo Steincke, Anders Graae og Anna Lidell. De tre musik-coaches har guided deltagerne gennem en fire timers musikalsk teambuilding, hvor virksomhedens værdier og kultur blev synliggjot – og kom på noder. Den musikalske teambuilding er sat i værk af medlemsorganisationen for komponistrettigheder, Koda. Her glæder administrerende direktør Anders Lassen sig over opbakningen fra det nordjyske erhvervsliv.

”Den kreative oplevelse, der ligger i at skrive og synge sin egen sang sammen med sine kollegaer, har en værdi, der måske ikke kan måles i kroner og øre. Men det skaber sammenhold og glæde. Som medarrangør af Dansk Firma Grand Prix er vi glade for at være med til at sætte fokus på dén del af musikkens værdi, ”siger Kodas administrerende direktør Anders Lassen.

Ud over Koda står Region Nordjylland og KulturKANten som arrangører godt bakket op af samarbejdspartnerne Business Aalborg, Erhverv Norddanmark, Aalborg Kongres- og Kulturcenter og Danmarks Radio bag invitationen til Aalborgs virksomheder og private institutioner om at omdanne arbejdspladsen til et musikværksted for en enkelt dag og optræde i Firma Grand Prix 2015.