Tre spændende Koda-seminarer på Copenhagen Songwriters Festival

For femte år i træk slår Copenhagen Songwriters Festival dørene op for en bred palet af koncerter og arrangementer med fokus på sangskrivning. Og som tidligere deltager Koda med en spændende seminarrække, som finder sted under festivalen den 16.-18. august.

Vi lægger ud fredag d. 16. august kl. 15:30 med seminaret ”Få gang i karrieren” med Karen Sangvin. Her kan du få konkrete værktøjer til at motivere dig selv til at komme videre med dine projekter. Vi byder på en kold øl efter seminaret.


Lørdag d. 17. august kl. 13:00 holder vi ”Sangskrivermøde”. Vi har sat Niels Skousen, Lise Westzynthius, Silas Bjerregaard og Mathilde Falch stævne til en snak om sangskrivning og om hvordan den gode sang bliver til. Vi giver dig her muligheden for at stille spørgsmål til et par af fagets mest interessante skikkelser.


Søndag d. 18. august kl. 12:00 slutter vi af med at give dig muligheden for at møde DPA, DJBFA og Koda. Kom og hils på og få svar på dine spørgsmål. Vi byder på en kold øl efter seminaret.


Alle seminarer finder sted i Beboerhuset på Onkel Danny’s Plads, 1711 København V. Der er fri entre for alle, der har købt billet til festivalen.


Om festivalen
Copenhagen Songwriters Festival ønsker at skabe en årligt tilbagevendende multikulturel begivenhed, med fokus på at øge kendskabet til sangskrivning i Danmark samt kendskabet til danske og internationale sangskrivere.
Se program og læs mere på:  csf.dk

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.