Tillykke til Peter Uhrbrand – modtager af Ken Gudman-prisen 2014

Det er med glæde, at Koda igen i år støtter Ken Gudman-prisen, som overrækkes Peter Uhrbrand den 5. oktober

Spillemanden fra Fanø modtager den ærefulde Ken Gudman Pris i Amager Bio, hvor jury og branche vil hylde violinisten og folkemusikeren for hans unikke håndværk og ihærdige fortolkning af en ældgammel tradition.

Om ildsjælen siger bestyrelsen bag Ken Gudman-prisen  bl.a:  ”Gennem 40 år har Peter Uhrbrand været en af de vigtigste musikere i Danmark, men samtidig én som næsten ingen i den etablerede musikbranche kender til. Med sit inderlige og intense spil er han en godfather-figur for hele den nye danske generation af folkemusikere, der huserer for tiden. En generation, der er ved at opløse skellene mellem genrerne, så folkemusik bliver til folk, der igen bliver til indie, der bliver til rock osv.”

I Koda er vi igen år stolt medsponsor af Gudman-prisen, som uddeles for 11. år i træk, og ønsker Peter Uhrbrand tillykke med anerkendelsen. 

Om Ken Gudman-prisen

Ken Gudmans mindefond hylder hvert år en dansk musiker, der gennem sit virke har skilt sig ud, favnet bredt og virket som inspiration for andre musikere. Prisoverrækkelsen fejres ved en hyldestkoncert i Amager Bio den 5. oktober.