Tillykke til Kresten Osgood – modtager af Ken Gudman-prisen 2013

37-årige Kresten Osgood modtager d. 20. oktober den ærefulde Ken Gudman-prisen. Overrækkelsen foregår i Amager Bio, hvor jury og branche vil hylde den kreative jazzmusiker for sit musikalske håndværk og store talent

Jazzmusikeren og komponisten Kresten Osgood er kendt fra et utal af forskellige bandkonstellationer og adskillige stilarter og har på jazzfronten spillet sammen med masser af danske og udenlandske topnavne. Udover adskillige udgivelser og koncerter har den musikalske blæksprutte også været tv-vært i børne-musikprogrammet ”Øreflip”, iværksat dansk musiks største jam-session for børn, arrangeret et 24-timers marathon-jazz i Århus og meget, meget mere. Kresten Osgood modtog Ben Webster-prisen i 2010.

Ken Gudmans mindefond hylder hvert år en dansk musiker, der gennem sit virke har skilt sig ud, favnet bredt og virket som inspiration for andre musikere. Prisoverrækkelsen fejres ved en hyldestkoncert i Amager Bio d. 20 oktober. Koda er i år stolt medsponsor af Gudman-prisen og ønsker Kresten Osgood tillykke med anerkendelsen.

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.