Tillykke til Kresten Osgood – modtager af Ken Gudman-prisen 2013

37-årige Kresten Osgood modtager d. 20. oktober den ærefulde Ken Gudman-prisen. Overrækkelsen foregår i Amager Bio, hvor jury og branche vil hylde den kreative jazzmusiker for sit musikalske håndværk og store talent

Jazzmusikeren og komponisten Kresten Osgood er kendt fra et utal af forskellige bandkonstellationer og adskillige stilarter og har på jazzfronten spillet sammen med masser af danske og udenlandske topnavne. Udover adskillige udgivelser og koncerter har den musikalske blæksprutte også været tv-vært i børne-musikprogrammet ”Øreflip”, iværksat dansk musiks største jam-session for børn, arrangeret et 24-timers marathon-jazz i Århus og meget, meget mere. Kresten Osgood modtog Ben Webster-prisen i 2010.

Ken Gudmans mindefond hylder hvert år en dansk musiker, der gennem sit virke har skilt sig ud, favnet bredt og virket som inspiration for andre musikere. Prisoverrækkelsen fejres ved en hyldestkoncert i Amager Bio d. 20 oktober. Koda er i år stolt medsponsor af Gudman-prisen og ønsker Kresten Osgood tillykke med anerkendelsen.