Streaming til debat

Streaming har taget danskerne med storm. Men set fra vores medlemmer side rejser streaming-tjensternes massive indtog på musikmarkedet herhjemme en række spørgsmål. For hvordan er hele forretningsmodellen bygget op, og hvornår bliver de indtægter, tjenesterne generer, til ’rigtige’ penge? Eller er streaming-tjenesterne kun gode set fra et forbrugerperspektiv? Hvad er status i 2013, og hvordan ser det ud om fem år?

Vi arrangerer nu en paneldebat, der prøver at give svarene på disse og andre spørgsmål, der måtte melde sig. Det foregår torsdag den 7. marts i Filmhuset i København. Vi har inviteret markedets tre største aktører: TDC Play, WiMP og Spotify, der hver især vil give en kort præsentation af deres forventninger til 2013. Efterfølgende vil der være en paneldebat med et bredt udvalg af musiklivets parter modereret af Jesper Bay

Vi håber på at være med til at skabe en udbytterig eftermiddag i Filmhuset denne martseftermiddag. Arrangementet starter kl. 14, men dørene åbner kl. 13, og det slutter kl. 17.

Mere information følger, når arrangementet nærmer sig.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.