Streaming til debat

Streaming har taget danskerne med storm. Men set fra vores medlemmer side rejser streaming-tjensternes massive indtog på musikmarkedet herhjemme en række spørgsmål. For hvordan er hele forretningsmodellen bygget op, og hvornår bliver de indtægter, tjenesterne generer, til ’rigtige’ penge? Eller er streaming-tjenesterne kun gode set fra et forbrugerperspektiv? Hvad er status i 2013, og hvordan ser det ud om fem år?

Vi arrangerer nu en paneldebat, der prøver at give svarene på disse og andre spørgsmål, der måtte melde sig. Det foregår torsdag den 7. marts i Filmhuset i København. Vi har inviteret markedets tre største aktører: TDC Play, WiMP og Spotify, der hver især vil give en kort præsentation af deres forventninger til 2013. Efterfølgende vil der være en paneldebat med et bredt udvalg af musiklivets parter modereret af Jesper Bay

Vi håber på at være med til at skabe en udbytterig eftermiddag i Filmhuset denne martseftermiddag. Arrangementet starter kl. 14, men dørene åbner kl. 13, og det slutter kl. 17.

Mere information følger, når arrangementet nærmer sig.

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.