Streaming til debat

Streaming har taget danskerne med storm. Men set fra vores medlemmer side rejser streaming-tjensternes massive indtog på musikmarkedet herhjemme en række spørgsmål. For hvordan er hele forretningsmodellen bygget op, og hvornår bliver de indtægter, tjenesterne generer, til ’rigtige’ penge? Eller er streaming-tjenesterne kun gode set fra et forbrugerperspektiv? Hvad er status i 2013, og hvordan ser det ud om fem år?

Vi arrangerer nu en paneldebat, der prøver at give svarene på disse og andre spørgsmål, der måtte melde sig. Det foregår torsdag den 7. marts i Filmhuset i København. Vi har inviteret markedets tre største aktører: TDC Play, WiMP og Spotify, der hver især vil give en kort præsentation af deres forventninger til 2013. Efterfølgende vil der være en paneldebat med et bredt udvalg af musiklivets parter modereret af Jesper Bay

Vi håber på at være med til at skabe en udbytterig eftermiddag i Filmhuset denne martseftermiddag. Arrangementet starter kl. 14, men dørene åbner kl. 13, og det slutter kl. 17.

Mere information følger, når arrangementet nærmer sig.