Stem på "Årets Danske World Spillested"

Vær med til at bestemme hvem der skal vinde "Årets Danske World Spillested", når World Music Denmark og Koda igen i år uddeler prisen ved Danish Music Awards World 2015.

Du kan nu stemme på tre spillesteder, som du mener skal vinde for deres indsats på world-området i løbet af det seneste år via dette link:

Stem på "Årets Danske World Spillested"

Når du stemmer, deltager du automatisk i konkurrencen om 2 stk VIP-billetter (front row + gratis drinks) til showet, som afholdes i Jazzhouse, søndag den 22/11.

Koda sponsorerer koncert

Igen i år sponsorerer Koda præmien i form af en koncert til vinderen af "Årets Danske World Spillested". Sidste års vinder var Klaverfabrikken Live i Hillerød, som udover æren og statuetten, vandt en koncert med det tyrkiske folk-band Hudna.

I Koda arbejder vi for musikken, og derfor er vi selvfølgelig med til at hylde de musikere og arrangører, der har gjort det ekstra godt -  også på den danske world scene i 2014. Når vi står bag præmien til Årets Danske World Spillested, så er det for at hædre og anerkende de arrangører, der skaber rammerne for, at musikken på bedste vis når ud til sit publikum.

Læs mere om World Music Denmark

Seneste nyt

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.

16. januar 2018
Danmark blomstrer på Eurosonic Noorderslag 2018
I denne uge drager den internationale musikbranche til Holland for at deltage i den største festival dedikeret til ny europæisk rytmisk musik, Eurosonic Noorderslag. Festivalen sætter i år fokus på Danmark og danske kunstnere. Hele 22 danske navne er i år på plakaten, når festivalen afholdes i den hollandske by Groningen fra den 17. – 20. januar.