Stem på "Årets Danske World Spillested"

Vær med til at bestemme hvem der skal vinde "Årets Danske World Spillested", når World Music Denmark og Koda igen i år uddeler prisen ved Danish Music Awards World 2015.

Du kan nu stemme på tre spillesteder, som du mener skal vinde for deres indsats på world-området i løbet af det seneste år via dette link:

Stem på "Årets Danske World Spillested"

Når du stemmer, deltager du automatisk i konkurrencen om 2 stk VIP-billetter (front row + gratis drinks) til showet, som afholdes i Jazzhouse, søndag den 22/11.

Koda sponsorerer koncert

Igen i år sponsorerer Koda præmien i form af en koncert til vinderen af "Årets Danske World Spillested". Sidste års vinder var Klaverfabrikken Live i Hillerød, som udover æren og statuetten, vandt en koncert med det tyrkiske folk-band Hudna.

I Koda arbejder vi for musikken, og derfor er vi selvfølgelig med til at hylde de musikere og arrangører, der har gjort det ekstra godt -  også på den danske world scene i 2014. Når vi står bag præmien til Årets Danske World Spillested, så er det for at hædre og anerkende de arrangører, der skaber rammerne for, at musikken på bedste vis når ud til sit publikum.

Læs mere om World Music Denmark

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.