Stem på "Årets Danske World Spillested"

Vær med til at bestemme hvem der skal vinde "Årets Danske World Spillested", når World Music Denmark og Koda igen i år uddeler prisen ved Danish Music Awards World 2015.

Du kan nu stemme på tre spillesteder, som du mener skal vinde for deres indsats på world-området i løbet af det seneste år via dette link:

Stem på "Årets Danske World Spillested"

Når du stemmer, deltager du automatisk i konkurrencen om 2 stk VIP-billetter (front row + gratis drinks) til showet, som afholdes i Jazzhouse, søndag den 22/11.

Koda sponsorerer koncert

Igen i år sponsorerer Koda præmien i form af en koncert til vinderen af "Årets Danske World Spillested". Sidste års vinder var Klaverfabrikken Live i Hillerød, som udover æren og statuetten, vandt en koncert med det tyrkiske folk-band Hudna.

I Koda arbejder vi for musikken, og derfor er vi selvfølgelig med til at hylde de musikere og arrangører, der har gjort det ekstra godt -  også på den danske world scene i 2014. Når vi står bag præmien til Årets Danske World Spillested, så er det for at hædre og anerkende de arrangører, der skaber rammerne for, at musikken på bedste vis når ud til sit publikum.

Læs mere om World Music Denmark