Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Instrument-clinics præsenteres af Spil Dansk (hvor Koda er partner), 4Sound, og MUVE

Spil Dansk Ugen: Musikere fra Kashmir og Turbowekend lærer fra sig

Som et led i dette års udgave af Spil Dansk Ugen kan man i næste uge gratis opleve en række danske musikere ved fem forskellige instrument-clinics i København. Mød Troels Abrahamsen, Asger Techau, Anders Stig Møller, Leif Bruun og Ulrik Elholm, som vil lære fra sig, fortælle lidt om livet på landevejen og spille live.

Under Spil Dansk Ugen inviterer fem spillesteder rundt omkring i København til en række instrument-clinics, og du kan deltage helt gratis. På de mange clinics kan man blandt andet møde musikere fra Kashmir og Turboweekend , og enten stille dem spørgsmål eller bare læne sig tilbage og lytte til deres livesessions.

 

De fem instrument-clinics

 

Asger Techau
Guitarist, sanger og trommeslager og producer Asger Techau er bedst kendt som trommeslager i Kashmir, men er lige sprunget ud som succesfuld solo-artist i eget navn med masser af airplay til følge. Til denne clinic kan man opleve Asger fortælle om sit skifte fra at sidde bag trommerne til at være frontmand. Dertil vil han også fortælle lidt om produktion og sangskrivning, ligesom man kan opleve en bid af hans solo-projekter live.

  • Hvor og hvornår: Mandag den 31. oktober kl. 16 på Loppen

Ulrik Elholm
Professionel sanginstruktør fra CVI. Han har blandt andet arbejdet med X-faktor, Ørkenens Sønner og mange flere. Denne Sang-Clinic er hovedsageligt målrettet sangere og vil handle om teknikker og teori.

Leif Bruun
Leif Bruun er en af Danmarks få og mest efterspurgte pedalsteel-guitarister og spiller blandt andre med Rasmus Walter, CODY, Tamra Rosanes. Kom og hør om instrumentet, bliv inspireret til selv at begynde eller og hvis du selv spiller, kan du lære et par chops! PS. Han medbringer vist et par særlige gæster!

  • Hvor og hvornår: Onsdag den 2. november kl. 16 på RUST

Troels Abrahamsen
Troels er mangfoldig - Troels er kendt som frontmand, producer, elektronisk wizard og rockstjerne. Med sit nye projekt Exec, som hylder inderligheden og det akustiske instrument pianoet som dynamo, vil Troels give live-bidder og fortælle om sin sangskrivning på piano.

  • Hvor og hvornår: Torsdag den 3. november kl. 16 i Huset-KBH


Anders Stig Møller
Med et indgående kendskab til Ableton Live, Max4Live og hardware synthesizere viser og fortæller Anders, hvilke overvejelser og valg han har gjort sig for at skabe hans koncert-rammer i Turboweekend. Ved at bruge computeren som instrument, som et logistisk centrum for en levende dynamisk performance, er hans fokus på at se sig fri fra det konventionelle "backtrack" og den ressourcekrævende logistik, som et komplekst elektronisk lydbillede tit kan medføre.

 

Læs mere om de forskellige instruments-clinics her

 

Instrument-clinics præsenteres af Spil Dansk (hvor Koda er partner), 4Sound, MUVE og er levendegjort med støtte fra Københavns Kommune.

 

Tilmelding

 

  • Tilmelding er først til mølle - BEGRÆNSET ANTAL PLADSER. Vil du deltage så send en mail til [email protected] - skriv navn, dato(er), du ønsker at medvirke i, og mailadresse.
  • NB: Separat tilmelding til clinics med Ulrik Elholm her og til Anders Stig Møller her