Sony åbner streamingtjeneste i Danmark

Sony har netop lanceret Music Unlimited i Danmark og resten af Norden. Vi er glade for, at endnu en medspiller på det digitale musikmarked er på banen. I Koda har vi nemlig ambitioner om at gøre Danmark til et foregangsland, når det gælder nye digitale løsninger.

Ingen tvivl om at 2011 blev det store gennembrudsår for streamingtjenester herhjemme. Spotifys længe ventede lancering blev en realitet i efteråret, tidligere på året åbnede WiMP for alle uanset mobil- og bredbåndsabonnement, og lige inden jul landende rara.com i hele 17 lande samtidigt - deriblandt Danmark. Sony Entertainment følger nu trop og lancerer streamingtjenesten Music Unlimited i hele Norden.

Læs også: Spotify lancerer i dag

Music Unlimited giver adgang til et musikkatalog med mere end 12 millioner sange fra alle de store pladeselskaber samt de største uafhængige pladeselskaber. Og Sony udvider ifølge eget udsagn hele tiden kataloget, så også musik fra lokale og "up-and-coming"-kunstnere er med i kataloget.

Mangfoldigt musikmarked i alles interesse

Siden Kodas internationalt banebrydende aftale med TDC om PLAY er tjenester som WiMP, WavesOut, bibliotekernes streamingtjeneste, rara.com, BibZoom, og ikke mindst Spotify kommet til. Og aftalen med Sony cementerer endnu en gang, at Danmark nu har et mangfoldigt udbrud af digitale musiktjenester, som konstant udvides.

"Danskerne vil have nem, ubegrænset og ikke mindst billig adgang til musik, og kan vi ikke tilbyde dem det lovligt, finder forbrugerne de ulovlige alternativer. Streamingtjenesterne skaber som nyt musikmedie i høj grad nye indtægter, fordi de henter brugere fra de ulovlige tjenester, og det er virkelig positivt", siger Koda's direktør, Anders Lassen.

Læs også: Danskerne streamer musik

Om Music Unlimited

Brugerne kan afspille musik på flere tilsluttede enheder, blandt andet Sony BRAVIA internet TV, Blu-ray afspillere, PlayStation 3, PSP, PC'ere, Xperia-smartphones med mere.

Med et Premium-abonnenemt får du mulighed for at lytte til alle sangene, som er tilgængelige i kataloget, oprette playlister, samt få adgang til Top 100-kanaler der jævnligt opdateres. Et Premium-abonnement koster 89 kroner om måneden.

Læs også: Velkommen til rara.com

Music Unlimited Basic-abonnement virker som var det en reklamefri radiostation. Her får du adgang til en række personaliserede kanaler, opdelt efter genre, humør m.m. Et Basic-abonnement koster 49 kroner om måneden.

Music Unlimited er tilgængelig nu, og man kan prøve Music Unlimited gratis i 30 dage. Læs mere om betingelserne her.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.