Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Sony åbner streamingtjeneste i Danmark

Sony har netop lanceret Music Unlimited i Danmark og resten af Norden. Vi er glade for, at endnu en medspiller på det digitale musikmarked er på banen. I Koda har vi nemlig ambitioner om at gøre Danmark til et foregangsland, når det gælder nye digitale løsninger.

Ingen tvivl om at 2011 blev det store gennembrudsår for streamingtjenester herhjemme. Spotifys længe ventede lancering blev en realitet i efteråret, tidligere på året åbnede WiMP for alle uanset mobil- og bredbåndsabonnement, og lige inden jul landende rara.com i hele 17 lande samtidigt - deriblandt Danmark. Sony Entertainment følger nu trop og lancerer streamingtjenesten Music Unlimited i hele Norden.

Læs også: Spotify lancerer i dag

Music Unlimited giver adgang til et musikkatalog med mere end 12 millioner sange fra alle de store pladeselskaber samt de største uafhængige pladeselskaber. Og Sony udvider ifølge eget udsagn hele tiden kataloget, så også musik fra lokale og "up-and-coming"-kunstnere er med i kataloget.

Mangfoldigt musikmarked i alles interesse

Siden Kodas internationalt banebrydende aftale med TDC om PLAY er tjenester som WiMP, WavesOut, bibliotekernes streamingtjeneste, rara.com, BibZoom, og ikke mindst Spotify kommet til. Og aftalen med Sony cementerer endnu en gang, at Danmark nu har et mangfoldigt udbrud af digitale musiktjenester, som konstant udvides.

"Danskerne vil have nem, ubegrænset og ikke mindst billig adgang til musik, og kan vi ikke tilbyde dem det lovligt, finder forbrugerne de ulovlige alternativer. Streamingtjenesterne skaber som nyt musikmedie i høj grad nye indtægter, fordi de henter brugere fra de ulovlige tjenester, og det er virkelig positivt", siger Koda's direktør, Anders Lassen.

Læs også: Danskerne streamer musik

Om Music Unlimited

Brugerne kan afspille musik på flere tilsluttede enheder, blandt andet Sony BRAVIA internet TV, Blu-ray afspillere, PlayStation 3, PSP, PC'ere, Xperia-smartphones med mere.

Med et Premium-abonnenemt får du mulighed for at lytte til alle sangene, som er tilgængelige i kataloget, oprette playlister, samt få adgang til Top 100-kanaler der jævnligt opdateres. Et Premium-abonnement koster 89 kroner om måneden.

Læs også: Velkommen til rara.com

Music Unlimited Basic-abonnement virker som var det en reklamefri radiostation. Her får du adgang til en række personaliserede kanaler, opdelt efter genre, humør m.m. Et Basic-abonnement koster 49 kroner om måneden.

Music Unlimited er tilgængelig nu, og man kan prøve Music Unlimited gratis i 30 dage. Læs mere om betingelserne her.