Søg støtte til dit musikalske projekt

Hvert år uddeler Koda støtte til en lang række musikalske projekter. Frem til den 7. september er der åbent for ansøgninger til puljen 'Kodas kulturelle midler' – denne gang med en særlig pulje på 700.000 kroner målrettet vækstlaget.

Fra i dag (den 15. august) er der åbent for ansøgninger til Kodas kulturelle midler, og legatudvalget ser frem til at høre og vurdere Koda-medlemmernes mange spændende musikalske projekter. I dette års pulje indgår der desuden en særligt øremærket delpulje på 700.000 kroner, som er målrettet vækstlaget. Kodas kulturelle midler går blandt andet til legater til komponister og sangskriver samt til støtte til udgivelser.

Se video, hvor legatudvalget fortæller, hvad de vægter i ansøgningerne.

Du kan søge Kodas kulturelle midler frem til den 7. september kl. 16:00. Ansøg her

Sådan søger du
For at kunne søge Kodas kulturelle midler, skal du være tilsluttet medlem. Et tilsluttet medlem er et Koda-medlem, der ikke også samtidig er medlem af Danske Jazz-, Beat- og Folkemusik Autorer (DJBFA), Danske Populærautorer (DPA), Dansk Komponist Forening (DKF) eller Musikforlæggerne.  

Er du ikke medlem endnu, så er der dog stadig mulighed for at søge. Du skal blot melde dig ind i Koda hurtigst muligt, og så har du mulighed for søge støtte fra vækstlagspuljen på 700.000 kroner.

Du kan søge Kodas kulturelle midler frem til den 7. september kl. 16:00. Ansøg her

Forbered din ansøgning ved at læse mere om de kulturelle midler her

Skulle du have behov for yderligere oplysninger, er du mere end velkommen til at kontakte Kodas Forlags- og Medlemsservice på medlem@koda.dk eller på tlf. 3330 6300.

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.