Søg støtte til dit musikalske projekt

Hvert år uddeler Koda støtte til en lang række musikalske projekter. Frem til den 7. september er der åbent for ansøgninger til puljen 'Kodas kulturelle midler' – denne gang med en særlig pulje på 700.000 kroner målrettet vækstlaget.

Fra i dag (den 15. august) er der åbent for ansøgninger til Kodas kulturelle midler, og legatudvalget ser frem til at høre og vurdere Koda-medlemmernes mange spændende musikalske projekter. I dette års pulje indgår der desuden en særligt øremærket delpulje på 700.000 kroner, som er målrettet vækstlaget. Kodas kulturelle midler går blandt andet til legater til komponister og sangskriver samt til støtte til udgivelser.

Se video, hvor legatudvalget fortæller, hvad de vægter i ansøgningerne.

Du kan søge Kodas kulturelle midler frem til den 7. september kl. 16:00. Ansøg her

Sådan søger du
For at kunne søge Kodas kulturelle midler, skal du være tilsluttet medlem. Et tilsluttet medlem er et Koda-medlem, der ikke også samtidig er medlem af Danske Jazz-, Beat- og Folkemusik Autorer (DJBFA), Danske Populærautorer (DPA), Dansk Komponist Forening (DKF) eller Musikforlæggerne.  

Er du ikke medlem endnu, så er der dog stadig mulighed for at søge. Du skal blot melde dig ind i Koda hurtigst muligt, og så har du mulighed for søge støtte fra vækstlagspuljen på 700.000 kroner.

Du kan søge Kodas kulturelle midler frem til den 7. september kl. 16:00. Ansøg her

Forbered din ansøgning ved at læse mere om de kulturelle midler her

Skulle du have behov for yderligere oplysninger, er du mere end velkommen til at kontakte Kodas Forlags- og Medlemsservice på medlem@koda.dk eller på tlf. 3330 6300.