Seminarrække: Din musiks vej til...

Hvordan kommer du på radioernes playlister? Hvordan udvælger streamingtjenesterne, hvilke albums de eksponerer på forsiden? Hvad kigger bookerne til de store festivaler efter, og hvad skal der til for, at det er din musik, der fanger filmproducentens øre? Boost din viden - og forøg dine chancer for at få din musik ud til et publikum - på fire Koda-seminarer i efteråret.

Koda afholder frem til jul fire medlemsseminarer, der sætter fokus på musikkens vej til radioen, ud på livescenerne, ind i filmen og ind i de digitale musiktjenester.

”Komponisterne og sangskrivere skal kunne mere og mere selv i dag. Udbuddet af musik vokser hele tiden, og musikkens veje til publikum er flere end nogensinde. Det betyder dog samtidig, at evnen til at få eksponering er blevet et nøgleord i endnu højere grad end tidligere. Med dette efterårs seminarer vil vi give vores medlemmer de bedst mulige betingelser for at få deres musik ud til et publikum”, siger Anne Sophie Gersdorff Schrøder medlemschef i Koda om de fire seminarer.

Alle seminarer er gratis og kun for Koda-medlemmer. Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter ’først-til-mølle-princippet’. Tilmelding er bindende.

Program:


Seminar 1: Musikkens vej til radioen
Ved det første seminar den 10. september har vi inviteret et panel af nøglepersoner fra radiobranchen til at diskutere, hvad der skal til for, at en sang havner på radioernes playlister. De vil blandt andet fortælle om, hvordan de udvælger sange, hvordan man kommer i betragtning, og hvordan man henvender sig til en radiostation. Du kan stille spørgsmål til panelet undervejs.

Tid og sted: 10. september, kl. 16-19 i Radiohuset på Rosenørns Allé 22 i København

Tilmeld dig seminaret

Seminar 2: Musikkens vej til livescenen
Tirsdag den 8. oktober står i livemusikkens navn. Her kan du få indsigt i musikkens vej til de danske spillesteder og festivaler. Johannes Dybkjær Andersen fra Volume vil sørge for, at et panel af repræsentanter fra de danske spillesteder og festivaler giver deres bud på, hvad der skal til for, at din musik kommer i deres søgelys.

Tid og sted: 8. oktober. Sted endnu ikke fastlagt

Tilmelding endnu ikke mulig. Hold dig opdateret på Koda.dk og i Kodas nyhedsbreve.

Seminar 3: Musikkens vej til nettet
Tirsdag den 12. november kan du blive klogere på, hvordan din musik får eksponering på de store-onlinetjenester. Jesper Bay, der har en fortid i IFPI og som i dag bl.a. sidder i Musikudvalget i Statens Kunstråd, er moderator på dagen. Og på panel sidder repræsentanter fra Basepoint Media, iTunes, WiMP, Spotify og TDC Play. Du kan både lære, hvordan din musik blive tilgængelig på online-tjenesterne, og hvordan din musik får eksponering på de store sites.

Tid og sted: 12. november. Sted endnu ikke fastlagt

Tilmelding endnu ikke mulig. Hold dig opdateret på Koda.dk og i Kodas nyhedsbreve.

Seminar 4: Musikkens vej til filmen
Årets sidste medlemsseminar gør dig klogere på musikkens vej til filmen. Filminstruktør og sangskriver Søren Kragh-Jacobsen sørger for, at et udvalg af filminstruktører, komponister, producenter og musikforlæggere giver dig indsigt i, hvordan du bringer din musik i spil til filmproduktioner.

Tid og sted: 3. december. Sted endnu ikke fastlagt

Tilmelding endnu ikke mulig. Hold dig opdateret på Koda.dk og i Kodas nyhedsbreve.

Kontakt:
Presseansvarlig Andreas Dalvad Hansen
Mail: aha@koda.dk
Tlf: 23 60 64 63