Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Seminarrække: Din musiks vej til…

Hvordan kommer du på radioernes playlister? Hvordan udvælger streamingtjenesterne, hvilke albums de eksponerer på forsiden? Hvad kigger bookerne til de store festivaler efter, og hvad skal der til for, at det er din musik, der fanger filmproducentens øre? Boost din viden - og forøg dine chancer for at få din musik ud til et publikum - på fire Koda-seminarer i efteråret.

Koda afholder frem til jul fire medlemsseminarer, der sætter fokus på musikkens vej til radioen, ud på livescenerne, ind i filmen og ind i de digitale musiktjenester. 

”Komponisterne og sangskrivere skal kunne mere og mere selv i dag. Udbuddet af musik vokser hele tiden, og musikkens veje til publikum er flere end nogensinde. Det betyder dog samtidig, at evnen til at få eksponering er blevet et nøgleord i endnu højere grad end tidligere. Med dette efterårs seminarer vil vi give vores medlemmer de bedst mulige betingelser for at få deres musik ud til et publikum”, siger Anne Sophie Gersdorff Schrøder medlemschef i Koda om de fire seminarer.
'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook
Alle seminarer er gratis og kun for Koda-medlemmer. Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter ’først-til-mølle-princippet’. Tilmelding er bindende.


Program:

Seminar 1: Musikkens vej til radioen
Ved det første seminar den 10. september har vi inviteret et panel af nøglepersoner fra radiobranchen til at diskutere, hvad der skal til for, at en sang havner på radioernes playlister. De vil blandt andet fortælle om, hvordan de udvælger sange, hvordan man kommer i betragtning, og hvordan man henvender sig til en radiostation. Du kan stille spørgsmål til panelet undervejs.

Tid og sted: 10. september, kl. 16-19 i Radiohuset på Rosenørns Allé 22 i København

Læs reportage fra arrangementet

 

 

Seminar 2: Musikkens vej til livescenen
Tirsdag den 8. oktober står i livemusikkens navn. Her kan du få indsigt i musikkens vej til de danske spillesteder og festivaler. Johannes Dybkjær Andersen fra Volume vil sørge for, at et panel af repræsentanter fra de danske spillesteder og festivaler giver deres bud på, hvad der skal til for, at din musik kommer i deres søgelys. På panel sider Tobias Kippenberger, The Floor is made of Lava (kunstner), Per Abildtrup, Amager Bio (spillested), Malte Erbs, PDH (booker) og Brian Nielsen, North Side (festival). 

Tid og sted: Tirsdag d. 8. oktober fra kl. 16-19 på Jazzhouse.

Læs reportage og se video fra arrangementet

 

Seminar 3: Musikkens vej til nettet
Tirsdag den 12. november kan du blive klogere på, hvordan din musik får eksponering på de store-onlinetjenester. Jesper Bay, der har en fortid i IFPI og som i dag bl.a. sidder i Musikudvalget i Statens Kunstråd, er moderator på dagen. Mød repræsentanter fra Basepoint Media, WiMP, Spotify og TDC Play. Du kan både lære, hvordan din musik blive tilgængelig på online-tjenesterne, og hvordan din musik får eksponering på de store sites.

Tid og sted: Tirsdag d. 12. november fra kl. 16 - 19 på Jazzhouse

Læs reportage og se video fra arrangementet

 

Seminar 4: Musikkens vej til filmen
Årets sidste medlemsseminar gør dig klogere på musikkens vej til filmen. Hvordan finder musikken vej til filmen? Hvordan foregår den kreative proces mellem instruktør og komponist? Hvem og hvad afgør, hvilken musik og komponist, der leverer lydsiden til en film? Boost din viden om musikkens vej til filmen på Kodaseminar den 3. december.

Vi har inviteret et panel af nøglepersoner fra branchen til at fortælle om, hvad der skal til for, at din musik finder vej til filmen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Vi er meget glade for at kunne præsentere følgende panel:  

  • Søren Kragh-Jacobsen (moderator)
  • Karsten Fundal, filmkomponist
  • Ole Christian Madsen, filminstruktør
  • Nina Crone, Crone Film
  • Nis Bøgvad, Music supervisor, Music Sales Film & TV Copenhagen

Tid og sted: Tirsdag den 3. december kl. 16-19 i Filmhuset, Carl biografen, Gothersgade 55, 1123 København K. Dørene åbnes kl. 15.30.

Læs reportage og se video fra arrangementet