Seminar: Streaming - facts and figures

Streaming forandrer forretningsmodellen for indspillet musik fundamentalt, men konsekvenserne for musikerne er stadig uklare. Vi stiller skarpt på den seneste viden ved et seminar på SPOT FESTIVAL i næste uge.

Som led i SPOT FESTIVALs seminarrække inviterer vi til oplæg og debat under overskriften ”Streaming – facts & figures”. Oplægsholder er Ph.d. Rasmus Rex, og i panelet sidder Morten Remmer (Wimp), Anders Lassen (Koda). Der vil også være en musiker i panelet - følg med her på siden, og se hvem i næste uge. Musikjournalist og musiker Martin Blom modererer.

Konsekvenser af alternativ afregningsmodel

Vi har inviteret Ph.d. Rasmus Rex til at præsentere sin nyeste forskning og til at forklare sammenhængen mellem lyttemønstre og afregning til kunstnere. Rex undersøger ligeledes konsekvenserne af en alternativ, brugercentreret afregningsmodel.

 Hvad er top, mellemgruppe og ’den lange hale’ på den danske musikscene, og hvad vil det betyde for forskellige typer af musikere at flytte rundt på pengene som del af en alternativ afregningsmodel? En omfordeling kan fjerne penge fra én gruppe af musikere og placere dem hos andre - så hvad er mest rimeligt? Og hvad kan lade sig gøre?

Få alle svarene lørdag den 3. maj kl. 11.15-12.15 i Lokale 1 på Radisson på SPOT FESTIVAL.