Promus Publishing Academy

Vil du arbejde seriøst med musikrettigheder i den moderne musikbranche? Så er Promus Publiching Academy måske noget for dig. Koda er gået sammen med Promus, Dansk Musikforlæggerforening/DMFF og Det Jyske Musikkonservatorium om at starte Promus Publishing Academy, der har opstart 1. oktober. Og der er nu åbent for ansøgningerne..!

Promus Publishing Academy er et nyt tiltag, og henvender sig  til musikbranchefolk, sangskrivere, producere, film, TV- og reklamebranchen. Undervisningsforløbet foregår i Århus og der er opstart opstart 1. oktober.

Promus Publishing Academy er et intensivt forløb, der lærer dig at agere i forandringerne i musikbranchen med fokus på rettigheds- og forvaltningsområdet, digitalisering, publishingvirksomhed, kontrakter, pengestrømme, nye medier, music supervision, og internationale forhold.

Undervisningen varetages af Koda og Dansk Musikforlæggerforening, og finder sted på tirsdage på de ovennævnte datoer i tidsrummet 12:00 – 15:00 – og kommer til at foregå i Promus, Vester Allé 15, 8000 Århus C  (5 min gang fra Kons.).

Ansøgningsfrist: Fredag d. 13. september. Deltagergebyr kr.3.000,-.

Læs mere og find link til ansøgningsskemaet her


Forløbet strækker sig over 9 moduler:

Modul 1 - 1. okt.: Forvaltning, grundlæggende ophavsret, branchekendskab.

Modul 2 - 8. okt.: Musikværker, rettigheder, tilladelser, fordelinger, arrangementer og versioneringer.

Modul 3 - 22.okt.: Digitalisering, digitale rettigheder, centrale aktører, internationale forhold, musiktjenester og licenser.

Modul 4 - 29.okt.: Publishing - aftaler, kontrakter, fordelinger, pengestrømme, majors & indies.

Modul 5 -  5.nov.: Publishing - sangskrivere, producere, værdiskabelse og talentudvikling.

Modul 6 - 12.nov.: Publishing - A&R, music pitch og versioneringer.

Modul 7 - 19.nov.: Publishing - musik, film, synkronisering, reklame, rettigheder, pengestrømme & music supervision.

Modul 8 - 26.nov.: Publishing - internationalt arbejde, "music copyright export" og netværk.

Modul 9 - 3.dec.: Generel opsamling.

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.