Promus Publishing Academy

Vil du arbejde seriøst med musikrettigheder i den moderne musikbranche? Så er Promus Publiching Academy måske noget for dig. Koda er gået sammen med Promus, Dansk Musikforlæggerforening/DMFF og Det Jyske Musikkonservatorium om at starte Promus Publishing Academy, der har opstart 1. oktober. Og der er nu åbent for ansøgningerne..!

Promus Publishing Academy er et nyt tiltag, og henvender sig  til musikbranchefolk, sangskrivere, producere, film, TV- og reklamebranchen. Undervisningsforløbet foregår i Århus og der er opstart opstart 1. oktober.

Promus Publishing Academy er et intensivt forløb, der lærer dig at agere i forandringerne i musikbranchen med fokus på rettigheds- og forvaltningsområdet, digitalisering, publishingvirksomhed, kontrakter, pengestrømme, nye medier, music supervision, og internationale forhold.

Undervisningen varetages af Koda og Dansk Musikforlæggerforening, og finder sted på tirsdage på de ovennævnte datoer i tidsrummet 12:00 – 15:00 – og kommer til at foregå i Promus, Vester Allé 15, 8000 Århus C  (5 min gang fra Kons.).

Ansøgningsfrist: Fredag d. 13. september. Deltagergebyr kr.3.000,-.

Læs mere og find link til ansøgningsskemaet her


Forløbet strækker sig over 9 moduler:

Modul 1 - 1. okt.: Forvaltning, grundlæggende ophavsret, branchekendskab.

Modul 2 - 8. okt.: Musikværker, rettigheder, tilladelser, fordelinger, arrangementer og versioneringer.

Modul 3 - 22.okt.: Digitalisering, digitale rettigheder, centrale aktører, internationale forhold, musiktjenester og licenser.

Modul 4 - 29.okt.: Publishing - aftaler, kontrakter, fordelinger, pengestrømme, majors & indies.

Modul 5 -  5.nov.: Publishing - sangskrivere, producere, værdiskabelse og talentudvikling.

Modul 6 - 12.nov.: Publishing - A&R, music pitch og versioneringer.

Modul 7 - 19.nov.: Publishing - musik, film, synkronisering, reklame, rettigheder, pengestrømme & music supervision.

Modul 8 - 26.nov.: Publishing - internationalt arbejde, "music copyright export" og netværk.

Modul 9 - 3.dec.: Generel opsamling.

Seneste nyt

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.

16. januar 2018
Danmark blomstrer på Eurosonic Noorderslag 2018
I denne uge drager den internationale musikbranche til Holland for at deltage i den største festival dedikeret til ny europæisk rytmisk musik, Eurosonic Noorderslag. Festivalen sætter i år fokus på Danmark og danske kunstnere. Hele 22 danske navne er i år på plakaten, når festivalen afholdes i den hollandske by Groningen fra den 17. – 20. januar.