Phlake og sangskriver Gísli Gíslason vinder 'Årets Danske Sangskriver - Koda Prisen' ved 2016.
Foto: TV 2

Phlake og Gísli Gíslason vinder Årets Danske Sangskriver – Koda Prisen

Vinderen af ’Årets Danske Sangskriver – Koda Prisen’ er netop fundet, og det blev Phlake og deres medsammensvorne sangskriver Gísli Gíslason, som løb med DMA-fuglen.

Det er gået rigtigt stærkt for Albertslundduoen, Phlake, siden de sidste sommer spillede for cirka 80 mennesker i Byhaven i København til i aften, hvor de optrådte foran hele den danske befolkning i forbindelse med DMA 2016. Og ikke nok med det, så har de hertil aften også sammen med sangskriver Gísli Gíslason modtaget en af de eftertragtede DMA-fugle for ’Årets Danske Sangskriver – Koda Prisen’.

Prisen har de modtaget for deres arbejde med debutalbummet ’Slush Hours’, som er resultat af tre års arbejde, og som ifølge duoens eget udsagn indeholder en god portion rhythm’n’balls – En hybrid af sprøde r’n’b-toner og bastante hiphop-beats.

Se alle DMA-vindere her

Mere rhythm’n’balls i vente

Som optakt til DMA 2016 tog vi en lille snak med alle de nominerede i kategori ’Årets Danske Sangskriver – Koda Prisen’, og i den forbindelse kunne Phlake fortælle, at de netop nu arbejder hårdt i studiet med at skabe mere rhythm’n’balls. De kunne også fortælle, at prisen som ’Årets Danske Sangskriver – Koda Prisen’ ville være et kæmpe rygstød og give dem mod til blive ved med at lave endnu mere musik.

”Det er fedt, at der andre end én selv, der sætter pris på det, vi går rundt og laver. Det er en kæmpe ære og et kæmpe skulderklap, som giver os mod til at blive ved med at lave mere musik,” lød det blandt andet fra forsanger Mads Bo Iversen

Læs hele optaktsinterviewet med Phlake her

Hør ’Slush Hours’ på din foretrukne streamingtjeneste her

 

DMA 2016 afholdes i samarbejde mellem TV 2, IFPI og Koda

Se mere fra aftenen på Facebook og Instagram #DMA16