Nyt Mit Koda

Vi kan i dag byde vores medlemmer velkommen på en ny version af Mit Koda. Vi har gjort den online selvbetjening mere enkel, så du hurtigere kan få et overblik og fx anmelde værker og rapportere koncerter til Koda. Samtidig har Mit Koda også fået et helt nyt design, som vi glæder os til at præsentere for vores medlemmer.

Herunder har du et kort overblik over de væsentligste ændringer på Mit Koda. Vi forbedrer løbende systemet og om kort tid lancerer vi også en ny måde at søge i afregninger på.

Besøg det nye Mit Koda her

Overblik på forsiden

På forsiden får du nu et hurtigt overblik over:

  • Nye værker anmeldt af andre
  • Værker som mangler at blive anmeldt
  • Koncertrapporteringer som du mangler at sende til Koda
  • Dine seneste udbetalinger

Nemmere værkanmeldelse
  • Hele værkanmeldelsen er nu samlet på én side, så du nemt kan overskue alle dine indtastninger.
  • Det er nemmere at finde andre rettighedshavere via en ny søgefunktion.
  • Du får automatisk tilsendt en kvittering pr. mail, når du har afsendt en værkanmeldelse.

Nemmere koncertrapportering
  • Ligesom værkanmeldelsen er koncertrapporteringen nu samlet på én side, så du nemt kan overskue alle dine indtastninger.
  • Du kan hurtigt finde spillestedet fra en liste med de 500 mest anvendte spillesteder.
  • Du får automatisk tilsendt en kvittering pr. mail, når du har afsendt en koncertrapportering.  Kvitteringen indeholder alle dine indtastede/valgte oplysninger om koncerten, som du så kan sende videre til dine bandmedlemmer.

Kontooversigt og Søg afregning

Du kan nu se en oversigt over dine udbetalinger siden 2010 og om kort lancerer vi en ny søgefunktion.

Har du problemer med Mit Koda?

Hvis du oplever problemer med det nye Mit Koda, kan du kontakte os på:
medlem@koda.dk eller tlf: 33 30 63 20.

 

Vi ønsker dig velkommen på et nyt Mit Koda.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.