Nye priser for enkeltstående arrangementer

Fra den første 1. januar 2013 indfører vi nye og forenklede priser for brug af musik ved enkeltstående arrangementer.

Vi forenkler vores tariffer for koncerter, events og underholdningsarrangementer. Det gør vi både for at gøre strukturen enklere og for at gøre det billigere at afholde mindre koncerter. Vi hæver prisen for de helt store koncerter, idet priserne her i en årrække har været relativt lave, særligt når vi ser på prisniveauet i andre lande.

Se de nye priser


Hvad betyder ændringerne for Kodas kunder?

Ændringerne i betalingen til os afhænger af størrelsen og typen af et arrangement.

  • En pris for fester og danseaftener

I dag har vi forskellige prisstrukturer for forskellige typer af fester og danseaftener. Fra 1. januar samler vi disse priser i en fælles prisstruktur, der starter med en minimumspris på 472,50 kr.

  • Prisfald på små og mellemstore koncerter

Alle koncerter med entréindtægter op til 200.000 kr. falder i pris. Vi gennemfører prisfaldet for at lette de økonomiske rammer for mindre koncerter med bands i vækstlaget og musik i smalle genrer.

  • Prisstigning på store koncerter

For de helt store begivenhederne med en billetindtægt på over 200.000 kr., vil priserne stige. Store koncerter får i dag en prisreduktion afhængig af billetindtægtens størrelse: jo større billetindtægt, jo større prisreduktion. Vi fjerner en del af denne reduktion for at sikre musikskaberne en rimelig betaling for brugen af deres musik og for at nærme os priserne i landene omkring os.

 

Hvad skal Kodas kunder gøre?

Hvis du skal bruge musik ved et enkeltstående arrangement skal du ikke foretage dig noget, før du igen ønsker at bruge musik i offentlig sammenhæng. Du kan altid indgå din musik aftale på: www.koda.dk/kunde

Hvis dit arrangement bliver afholdt efter den 31. december 2012, vil det blive faktureret efter de nye priser.

 

Har du spørgsmål?

Du kan altid henvende til kundeservice med spørgsmål på:

  • Email: kunde@koda.dk
  • Tlf.: 33 30 63 80 fra kl. 8.30-16.00 på alle hverdage
Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.