Ny tv-kanal sender julemusikvideoer 24 timer i døgnet

Fra i dag kan danskerne på den nye tv-kanal Christmas-TV tage for sig af et overflødighedshorn af de mest populære julehits. Vi har indgået et samarbejde med UPTOWN om denne kanal bl.a. for at kunne tilbyde vores kunder en kanal, de kan bruge til at bringe deres egne kunder i julestemning, når julehandlen skal overstås. Derudover er Christmas-TV også en kanal, der bringer de udødelige julehits vores medlemmer gennem tiden har stået bag ind i tv-stuerne.

Christmas-TV, der går i luften i dag, leverer julemusik døgnet rundt helt frem til nytår. På den nye kanal kan du se en knust George Michael synge Last Christmas, høre Thomas Helmig og Søs Fenger synge om når sneen falder og lade smilet brede sig, når Drengene fra Angora ruller sig ud på deres helt egen facon i deres bud på en julesang, der efterhånden er blevet en klassiker.

Alle tv-kunder hos de store TV-dsitributører som YouSee, Stofa og Bokser får leveret den nye kanal, og den kan vel og mærke ses, selv om man kun har en grundpakke og derfor ikke kan se andre musikvideokanaler.

Kontakt UPTOWN for mere information

 

Christmas-TV produceres af Uptown ApS i samarbejde med Verdens TV, Koda og IPFI.