Ny tv-kanal sender julemusikvideoer 24 timer i døgnet

Fra i dag kan danskerne på den nye tv-kanal Christmas-TV tage for sig af et overflødighedshorn af de mest populære julehits. Vi har indgået et samarbejde med UPTOWN om denne kanal bl.a. for at kunne tilbyde vores kunder en kanal, de kan bruge til at bringe deres egne kunder i julestemning, når julehandlen skal overstås. Derudover er Christmas-TV også en kanal, der bringer de udødelige julehits vores medlemmer gennem tiden har stået bag ind i tv-stuerne.

Christmas-TV, der går i luften i dag, leverer julemusik døgnet rundt helt frem til nytår. På den nye kanal kan du se en knust George Michael synge Last Christmas, høre Thomas Helmig og Søs Fenger synge om når sneen falder og lade smilet brede sig, når Drengene fra Angora ruller sig ud på deres helt egen facon i deres bud på en julesang, der efterhånden er blevet en klassiker.

Alle tv-kunder hos de store TV-dsitributører som YouSee, Stofa og Bokser får leveret den nye kanal, og den kan vel og mærke ses, selv om man kun har en grundpakke og derfor ikke kan se andre musikvideokanaler.

Kontakt UPTOWN for mere information

 

Christmas-TV produceres af Uptown ApS i samarbejde med Verdens TV, Koda og IPFI.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.