Ny pris sætter fokus på mad og musik

Hoteller og restaurationer får nu mulighed for at blive hædret med Kodas nyindstiftede Mad & Musik-Pris. Prisen gives til den restauration, der er bedst til at anvende musik på en nyskabende og kreativ måde.

Er du i hotel eller restaurationsbranchen, kan du indstille din – eller en kollegas virksomhed til Kodas Mad & Musik Pris. I de nye år har Koda nemlig valgt at sætte fokus på værdien af brug af musik i hotel & restaurationsbranchen og har i den anledning indstiftet en ny pris: Kodas Mad & Musik Pris.

Anerkendelse af kreativt musikbrug

Kodas Mad & Musik Pris er en anerkendelse af en særligt udvalgt musikbruger, som har valgt at anvende musikken på nyskabende og kreativ vis for at understøtte det gode værtskab. Prisen uddeles i forbindelse med Copenhagen Food Fair 2015 i Bella Centret søndag den 22. februar.

Kodas Mad & Musik Pris uddeles i samarbejde med branche- og arbejdsgiverorganisationen for hotel, restauration og turisterhverv, HORESTA.

Udover anerkendelsen udgøres prisen også af en særlig musikalsk oplevelse for den vindende virksomhed.

Læs mere om kriterier for indstilling til prisen og øvrige detaljer her 

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.