Koda har fået ny hjemmeside.

Ny hjemmeside

I dag bliver Kodas nye hjemmeside lanceret. Siden er blevet optimeret til tablets og smartphones, og designet skal gøre det nemmere for vores mange besøgende at navigere rundt i Kodas onlineunivers.

Koda har i dag fået en ny hjemmeside i et mere enkelt og brugervenligt design, der er optimeret til tablets og smartphones.

Hjemmesiden er testet hos medlemmer og kunder, men vi arbejder løbende på at yde den bedst mulige digitale service, så har du kommentarer til vores nye digitale univers, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@koda.dk.

Vi håber I bliver lige så glade for den nye hjemmeside, som vi er.

Mit Koda er også på vej

Det nye design er i første omgang implementeret på koda.dk, som omfatter den offentlige del af Kodas onlineunivers samt selvbetjeningsportalen for Kodas kunder. Mit Koda, som er medlemmernes onlineselvbetjening, står over for en større opdatering, og det nye design vil derfor først blive implementeret i en kommende opdatering.

Designet af koda.dk er udarbejdet af Friction, og det nye forsidebillede er taget af Johan Rosenmunthe.

 

 

 

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.