Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Ny bog: Koda udgiver Music Cookbook

Koda udgiver bogen Music Cookbook – en kreativ manual til den digitale musikbranche. Udgivelsen af bogen er en del af vores arbejde med at gøre Danmark til et førende land når det gælder at udnytte digitaliseringens muligheder. Bogen udkom 10. oktober 2012.

Music Cookbook er en bog, du ikke har set magen til. Den er en how-to guide, der henvender sig til alle der drømmer om, eller allerede har opnået en kunstnerisk skabende karriere, som musiker, komponist eller sangskriver. Bogen er i det hele taget for alle, der er nysgerrige efter at forstå og i praksis udnytte de tendenser og trends, der er i den digitaliserede musikbranche lige nu. Music Cookbook afslører også, hvordan du tager det bedste fra business-verdenen og bruger det på en kreativ og kunstnerisk måde, så du opnår dialog med dit publikum, synlighed og salg.

Music Cookbook fokuserer på de fire store områder, du skal forholde dig til som kunstner (udover den skabene kreative proces), som er finansiering, udgivelse, markedsføring og salg. Herunder emnerne nye forretningsmodeller og hvordan du kapitaliserer på disse, strategisk personlig branding og ikke mindst kreativt iværksætteri. Du lærer at sælge – uden at sælge ud!

Bogens mange opskrifter bakkes op af håndplukkede cases. Læs hvordan Mike Sheridan, Hannah Schneider, Rasmus Stolberg/Efterklang, Majbritte Ulrikkeholm, Lasse Matthiesse og Thomas Risell/MarloweDK selv får det bedste uf af deres kunstneriske karriere og alle de nye digitale muligheder.

Music Cookbook udkommer i tre formater:
Som fysisk bog, eBog og interaktiv iTunes Author bog (multi touch iPad-bog inklusiv video).

Om forfatteren
Maiken Ingvordsen (f.1973) er forfatter, musiker og kreativ iværksætter. Uddannet pianist og komponist fra rytmisk Musikkonservatorium. Ejer af firmaet produktions- og reklamefirmaet So What Copenhagen, der arbejder med markedsføring, branding og salg for kunstnere og kreative virksomheder. Maiken arbejder også som underviser og rådgiver af kunstnere. Maiken har senest udgivet bogen Fundraising til kreative projekter (Gyldendal Business), samt cd- og dvd-udgivelserne Digte til Livet (Gyldendal) og Yndlingsdigte (Politikens Forlag) med Johannes Møllehave. Hendes egne soloudgivelser tæller bl.a. samarbejde med Chris Minh Doky på This is now (Universal) og Don’t be cool (Universal).

Læs mere om Maiken på:
www.sowhatcopenhagen.dkwww.facebook.com/maikeningvordsen ogwww.twitter.com/sowhatcph

Koda og Music Cookbook
”Music Cook Book” er Kodas første bogudgivelse. Den er et resultat af et samarbejde med forfatter, musiker og kreative iværksætter Maiken Ingvordsen, og den udkommer både som traditionel fysisk bog og som e-bog og iPad-bog, hvis format til fulde udnytter de muligheder som også digitaliseringen af bogmarkedet tilbyder.

”Musikbranchen er i en rivende udvikling. Markedet digitaliseres, og digitaliseringen er en integreret del af den moderne musikers liv. Den er spændende, og den giver både forbrugerne og musikere et hav af nye, spændende muligheder. Disse muligheder vil vi i Koda gerne sætte positivt fokus på og hjælpe vores medlemmer med bedst muligt at udnytte” udtaler Kodas direktør Anders Lassen i forbindelse med udgivelsen.