Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Nordjysk erhvervsliv dyster i Dansk Firma Grand Prix-sang

Den lokale buschauffør, bilforhandleren og et hold tjenere fra Jomfru Ane Gade skifter fredag den 6. februar arbejdstøjet ud med pailletter og skinnende skjorter, når chefer, medarbejdere og kollegaer indtager Europahallen i Aalborg Kongres & Kulturcenter. Her dyster i alt ni nordjyske virksomheder og institutioner om at fremføre deres egen firmasang ved Dansk Firma Grand Prix – og der er gratis adgang for publikum og heppekor.

Det er første gang, at Dansk Firma Grand Prix afholdes, og initiativet sætter spot på den nytteværdi, de kreative fag bidrager med til erhvervslivet.

Mon det bliver Nordjysk Trafikselskab, Universitetshospitalet, Jomfru Ane Gades tjenerkor, udstillingstedet PixlArt, Uggerhøj Biler, Comwell Sport, elektronikfirmaet Asetek, bo- og uddannelsesstedet for sent udviklede ”Elmelund” eller det kreative konsortium NEBULA, der vinder Dansk Firma Grand Prix? (Se kontaktoplysninger nedenfor).

Vindervirksomheden modtager, ud over æren, også billetter til selve Dansk Melodi Grand Prix om lørdagen. Derudover får vindervirksomheden også en heldagsworkshop med en professionel indspilning af deres firmasang i samarbejde med tidligere grand prix-deltager, musiker og ”team-builder”, Ivan Pedersen, der også er vært ved fredagens arrangement.

Forberedelserne til Dansk Firma Grand Prix på fredag er allerede i fuld gang ude på arbejdspladserne, der får hjælp fra tre forskellige professionelle musik-coaches – Viggo Steincke, Anders Graae og Anna Lidell. De tre musik-coaches guider deltagerne gennem en fire timers musikalsk teambuilding, hvor virksomhedens værdier og kultur bliver synliggjort – og kommer på noder. Den musikalske teambuilding er sat i værk af medlemsorganisationen for komponistrettigheder, Koda. Her glæder administrerende direktør Anders Lassen sig over opbakningen fra det nordjyske erhvervsliv.

”Den kreative oplevelse, der ligger i at skrive og synge sin egen sang sammen med sine kollegaer, har en værdi, der måske ikke kan måles i kroner og øre. Men det skaber sammenhold og glæde. Som medarrangør af Dansk Firma Grand Prix er vi glade for at være med til at sætte fokus på dén del af musikkens værdi, ”siger Kodas administrerende direktør Anders Lassen.

Ud over Koda står Region Nordjylland og KulturKANten som arrangører, godt bakket op af samarbejdspartnerne Business Aalborg, Erhverv Norddanmark, Aalborg Kongres- og Kulturcenter og Danmarks Radio bag invitationen til Aalborgs virksomheder og private institutioner om at omdanne arbejdspladsen til et musikværksted for en enkelt dag og optræde i Firma Grand Prix 2015.

”Musikalsk teambuilding er et eksempel på en sjov og anderledes måde at styrke sin firmaidentitet. Og det er et fremragende eksempel på, hvordan kunstnere kan inspirere virksomheder til at gøre tingene på en anden måde, end de plejer - til gavn for både medarbejdertilfredshed og bundlinje”, siger Birgitte Prang, der er Rejsende i kunst og kultur fra Styregruppen, Kunst og kultur som erhverv og som kilde til vækst under KulturKANten.

Tid og sted
Dansk Firma Grand Prix
Fredag den 6. februar 2015
Kl. 16-18 i Europahallen
Aalborg Kongres & Kulturcenter


Om juryen:

Ernst Trillingsgaard
Direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center (tidl. Aalborghallen) fra 1985.
Har importeret ca. 350 udenlandske gæstespil; arrangør/medarrangør af flere end 3.500 danske og udenlandske teater- og koncertarrangementer.

Niels Drevsholt
Koda-medlem og leverandør af indtil flere grand Prix-ørehængere; bl.a. ”gi’r du et knus” som blev opført af Snapshot. Når Niels ikke komponerer sange til Melodi Grand Prix, arbejder han som freelance tekstforfatter og konceptmager i reklamebranchen, og har sit eget firma, 'Drevsholt Stories'.

Preben Stæhr
Virksomhedsejer Turbovex, initiativtager og formand for KulturInvestHimmerland,
Medlem af Styregruppen for Kunst og kultur under KulturKANten, som bl.a. har bevilget midler til Firma Grand Prix under puljen Kulturel Innivation til Kvart pris og bestyrelsesformand for Vesthimmerlands Musikhus Alfa.

Merete Mærkedahl
Skuespiller ved Aalborg Teater og aktuel med teaterkoncerten Dansk Melodi Grand Prix


De deltagende virksomheder

Nordjyllands Trafikselskab – NT
Kontaktperson Birthe Bak - [email protected]
Tlf: 9934 1164

Uggerhøj Biler - Aalborg
Kontaktperson Lisbeth Erlandsen - [email protected]

Jomfru Ane Gade foreningen
Kontaktperson Iben Larsen - [email protected]
Tlf: 6133 4756

Aalborg Universitetshospital – Idéklinikken
Kontaktperson: Sanne Daugaard Nielsen - [email protected]
Tlf: 9766 6302

Comwell Sport, Rebild Bakker
Kontaktperson Mike Sthyr - [email protected]
Tlf: 9636 5411

Elmelund, Thisted
Kontaktperson Anette Tøfting - [email protected]
Tlf: 9791 2423

PixlArt, Østervrå
Kontaltperson Tao Lützen - [email protected]
Tlf: 2244 2332

Konsortiet NEBULA - Aalborg
Kontaktperson Jens Kruhøffer - [email protected]
Tlf: 4128 0180

Asetek - Aalborg
Kontaktperson Ole Madsen -[email protected]
Tlf: 9645 0047/2269 8100

Kontakt
Kontaktperson Region Nordjylland/KulturKanten
Claus Svenstrup
Email: [email protected]
Tlf:40845473

Kontaktperson Koda
Andreas Dalvad Hansen
Email: [email protected]
Tlf: 61780561