Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Nikolaj Steen styrer tropperne ved den musikalske speeddating den 23. februar.

Musikalsk speeddating - få gode råd

Savner du kreativ sparring? Har du brug for et godt råd til, hvordan du får det bedste frem i netop din sang? Uanset hvilken type musik du laver, så har du her mulighed for at få unik sparring på din musik!

Musikalsk speeddating giver dig mulighed  for at speeddate med andre sangskrivere/komponister, høre Michael Møller, Fridolin & Frederik Nordsø fortælle om kreativ sparring i deres arbejde - og ikke mindst for at blive udvalgt til den ultimative speeddate med et ekspertpanel af branchefolk, som evaluerer netop din sang foran et publikum af vores medlemmer!  

Til "Musikalsk speeddating" giver vi 16 medlemmer mulighed for at få kreativ sparring på en sang eller komposition. Hver deltager får i løbet af dagen 4 speeddates med andre komponister og et inspirationsseminar om samarbejde og sangskrivning.

De 16 deltagere vil stemme i alt 3 komponister videre til at præsentere deres sang foran et ekspertpanel bestående af Marcus Winther-John, Signe Høirup Wille-Jørgensen, Chief 1 og Nicolaj Bundesen. På scenen og foran publikum lader vi panelet komme med konstruktiv kritik til, hvordan din musik kan blive endnu bedre. 

Hele dagen ledes med kyndig hånd af sangskriver, musiker og producer Nikolaj Steen.  

Arrangementet live-streames. Følg med på Koda.dk

Ansøgning

For at blive ét af de 16 medlemmer, der får mulighed for at deltage i den musikalske speeddating, og som får chancen for at møde et ekspertpanel i den ultimative branchespeeddate, så skal du sende os en ansøgning. Du kan ansøge fra den 4. januar til den 17. januar 2016. Ansøgningsformularen vil ligge online her på siden i den pågældende periode. For at ansøge skal du bruge dit medlemsnummer, en lydfil med den sang/komposition, som du ønsker sparring på, en fil med tekst og eventuel et skriftligt tilsagn, hvis der er andre rettighedshavere på din sang/komposition.

Ansøgningsfrist den 17. januar 2016. Herefter udvælger ekspertpanelet de 16 deltagere. Svar på ansøgningerne udsendes d. 9. februar 2016. Der gives ikke begrundede afslag.

Deltag i den åbne event

Har du bare lyst til at være med som publikum, så kan du komme og se med, når 3 af deltagerne kommer i ilden foran vores ekspertpanel og får feedback på deres musik. Denne del starter kl. 17. Få glæde af deres tips og gode råd! Vi byder på lidt at spise og drikke efter arrangementet. 

Der åbnes for tilmeldinger til den åbne event den 2. februar 2016

Tid og sted
23. februar 2016. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø. Kl. 11-20.

DJBFA, DPA og Koda står bag arrangementet.