Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Musikalsk speeddating: ansøg om at få sparring på din musik

Savner du kreativ sparring? Har du brug for et godt råd til, hvordan du får det bedste frem i netop din sang? Nu får du mulighed for at få unik sparring på din musik.

Koda, DPA og DJBFA/Komponister og Sangskrivere inviterer til kreativ musikalsk speeddating den 12. oktober 2016, hvor vi ”nørder” med din musik.  

Til  "Musikalsk Speeddating" giver vi 16 medlemmer mulighed for at få eksklusiv kreativ sparring på en sang eller komposition. Hver deltager får i løbet af dagen otte speeddates med andre komponister, et inspirationsseminar om kreativ sparring i sangskrivning - og ikke mindst muligheden for at blive udvalgt til den ultimative speeddate med et ekspertpanel af branchefolk, som evaluerer netop din sang foran et publikum af vores medlemmer!  

Af de 16 deltagere vil i alt fire komponister efterfølgende komme til at præsentere deres sang foran et ekspertpanel bestående af blandt andet Annika Aakjær, Michael Møller (Moi Caprice/The Mountains) og Sarah Sølvsten (Skandinavian CPH). Vi inviterer alle medlemmer til at komme og opleve eksperterne give gode fifs. På scenen og foran publikum lader vi panelet komme med konstruktiv kritik til, hvordan de fire udvalgte numre kan blive endnu bedre.

Uanset din musikgenre til daglig, så vil du opleve at få spændende indspark og inspiration via den musikalske speeddating. Både fra kolleger og når vi sørger for et ekspertpanel, der kan give kreativt mod- og medspil til musikken.

Hele dagen ledes med kyndig hånd af sangskriver, musiker og producer Nikolaj Steen.  

Se video fra vores første musikalsk speeddating arrangement i februar

 

Tid og sted

12. oktober 2016. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø. Kl. 10-20.

 

Ansøg om at deltage

For at blive ét af de 16 medlemmer, der får mulighed for at deltage i den musikalske speeddating, og som får chancen for at møde et ekspertpanel i den ultimative branchespeeddate, så skal du sende os en ansøgning. Du kan ansøge fra den 7. juni 2016.

Gå til ansøgning

For at ansøge skal du bruge dit medlemsnummer, en lydfil med den sang/komposition, som du ønsker sparring på, en fil med tekst og eventuel et skriftligt tilsagn, hvis der er andre rettighedshavere på din sang/komposition.

 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 26. august 2016. Herefter udvælger ekspertpanelet de 16 deltagere. Svar på ansøgningerne udsendes d. 19. september 2016. Der gives ikke begrundede afslag.

 

Mini biografier

Nikolaj Steen - sanger, musiker, producer, sangskriver, komponist gennem mere end 30 år. Han udgav sit debutalbum Nick Name i 1987, men slog først for alvor i gennem, da han i 1992 landede en amerikansk pladekontrakt og udgav albummet Nikolaj Steen. Nikolaj har siden udgivet yderligere 4 soloalbums. Sidst det anmelderroste album Closer (2001), efterfulgt af live-albummet Closer & Live (2002). Nikolaj har produceret for bl.a. Kaya Brüel, TV2, Den Gale Pose og Infernal. Han har også produceret soundtracks til en række danske film, heriblandt Okay og Lad De Små Børn Komme Til Mig. I 1996 producerede Nikolaj Steen albummet 1996 med Sanne Salomonsen, hvor han også skrev størstedelen af numrene. Han har også ageret Sannes fast kapelmester. Foto: Morten Jerchau

 

 

Annika Aakjær er en anmelderrost dansksproget sanger og sangskriver. Hun debuterede i 2008 med sit første album ”Lille filantrop”, som fik anmelderne til at spå hende en stor fremtid. I 2009 vandt hun en Steppeulv for ”Årets håb” og blev samme år nomineret til en Danish Music Award for ”Årets nye danske navn”. Flere nomineringer og priser er fulgt efter Annikas efterfølgende album, og hun er netop nu aktuel med det 3. album "Lykkens Gang". Ud over egne albums har hun også skrevet sange til og har medvirket i film, teater og tv. Annika vandt en Robert i 2013 i kategorien ”Bedste originale sang” for sin titelmelodi til filmen ”Gummi T”. Foto: Christian Bang

 

 

Michael Møller har siden 2002 udgivet en lang række albums, både i eget navn og med sine bands Moi Caprice og The Mountains. Han har haft såvel kommerciel som kunstnerisk succes med blandt andet fem Ugens Uundgåelige på P3 og et utal af gode anmeldelser. Michael har også modtaget en række priser, heriblandt en Danish Music Award og kritikerprisen Steppeulven af hele to omgange. Med sine bands har han turneret store dele af verden, og han har også været at finde på Roskilde Festivals scener tre gange. De seneste år har han desuden arbejdet med formidling af sangskrivning som underviser og vejleder på Rytmisk Konservatoriums sangskriverlinje og på flere højskoler. Foto: pressebillede.

 

 

Sarah Sølvsteen startede sin karriere allerede som 19-årig som manager for det dengang ukendte band Saybia. Siden da har hun arbejdet som booker for Offbeat og startede i 1999 Silverstone Management. Her fungerede hun som manager for blandt andet Saybia, Kashmir og When Saints Go Machine. Sideløbende arbejdede Sarah som arrangør og booker for Klub Revolver, som holdt månedlige arrangementer med nye nordiske bands, kunstnere og DJ’s i København. I 2009 lukkede Sarah sit managementfirma og holdt en pause fra musikken. I 2011 var hun med til at starte Skandinavian CPH op i København, og har siden da været ansat der som international agent for bl.a. MØ, The Minds of 99, Cancer, WhoMadeWho med flere.

 

Vil du have glæde af vores ekspertpanels musikalske sparring uden selv at deltage, så kan du melde dig til som publikum til arrangementets sidste del.

Der åbnes for tilmeldinger til den åbne del af arrangementet d. 21. september 2016.

For yderligere information – kontakt Kodas Forlags- og Medlemsservice /[email protected] / 33 30 63 20

Med venlig hilsen

DPA, DJBFA & Koda