Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Mød danske bands til #kodasessions efter deres Roskilde koncerter (1)

I samarbejde med Roskilde Music Store sørger Koda i år for, at denne efterhånden legendariske bod lægger hus til en række #kodasessions. Disse sessions giver publikum en unik chance for at komme helt tæt på et udvalg af de danske bands, der spiller på årets Roskilde Festival.

Når bands som Indians, Vinnie Who og Ice Cream Cathedral har givet sidste ekstranummer på årets Roskilde Festival, arrangerer Koda i samarbejde med Roskilde Music Store en række #kodasessions. Til disse sessions kan fans møde en række af de danske bands, der gæster årets festival. #Kodasessions er et koncept, der startede sidste år. Og det blev så stor en succes, at Koda igen i år er med til at facilitere disse møder mellem artister og deres publikum.

Uformelle rammer

Det danske band Ice Cream Cathedral er et af de bands, der er at finde på årets program. Og de er glade for de uformelle rammer #kodasessions tilbyder:

"Det er en mulighed for os som band, der giver os lov til at møde vores publikum uden for scenens rammer, hvor iscenesættelse bliver tilsidesat, og vi i fællesskab med de fremmødte kan opleve en mere jordnær side af vores bands rumpop", siger bandet, som publikum kan møde søndag eftermiddag under Roskilde Festival.

Fans og bands tættere på hinanden

Til årets række af #kodasessions har Roskilde Festivalens gæster mulighed for at købe signerede cd’er, lp’er og band-merchandise eller bare trykke deres yndlingsband i hånden og sige tak for koncerten. For til #kodasessions er det de danske bands selv, der står bag skranken i Roskilde Music Store. #Kodasessions er nemlig sat i søen for at give både publikum og bands en mulighed for at komme tættere på hinanden på den enorme musikfestival.

Kontakt:
Presseansvarlig Andreas Dalvad Hansen
Email: [email protected]
Tlf: 23 60 64 63