Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
I dag lanceres et nyt Mit Koda.

'Mit Koda' i en ny og mere brugervenlig udgave

I dag lanceres en ny version af 'Mit Koda' - medlemmernes selvbetjeningsunivers. Det nye site er første skridt på vejen i en løbende forbedring af Kodas digitale services, og det er udviklet på baggrund af ønsker fra Kodas medlemmer.

Med den nye udgave af 'Mit Koda' får medlemmerne et nyt værktøj til at gå i detaljen med udbetalingerne fra Koda. Adgangen fra mobil og tablet bliver enklere, nye værker og koncerter registreres i få steps, og man kan logge på med NemID.

Her er din musik spillet

Når du som medlem af Koda fremover logger ind på 'Mit Koda', får du et hurtigt overblik over den seneste udbetaling og tidspunktet for Kodas kommende udbetaling. Samtidig får du besked, hvis Koda mangler særlige oplysninger fra dig, som er nødvendige for udbetalingen for brugen af din musik.

Med et nyt værktøj under kontooversigten kan du gå i dybden med detaljerne i din udbetaling. Du kan for eksempel få svar på, hvornår og hvor meget din musik er spillet i DR-tv, og hvor meget det har givet dig i Koda-udbetaling. Du kan også finde frem til din indtjening fra specifikke musiknumre.

Nemt at give de nødvendige oplysninger

Gennem få steps kan du løbende registrere nye værker, så du kan få udbetaling fra første gang, din musik bliver spillet offentligt. På samme måde har vi gjort det enklere for dig at give os de informationer om koncerter og eventuel brug af din musik i udlandet, som vi har brug for.

Adgang med NemID

Vi har nu gjort det muligt at logge på 'Mit Koda' med NemID, så det ikke er nødvendigt for dig at huske et særligt login til 'Mit Koda'. Man vil stadig kunne logge på med et almindeligt brugernavn, hvis man ønsker den vej ind i 'Mit Koda'.

Løbende forbedringer på vej

Det nye 'Mit Koda' er udviklet på baggrund af inputs og ønsker fra Kodas medlemmer. Selvom vi håber, at sitet vil opleves som en stor forbedring for vores medlemmer, arbejder vi videre på løbende at forbedre den digitale service. I 2018 vil hastigheden på Mit Koda være i fokus og samtidig vil medlemmerne få en forside, som giver en hurtig indsigt i detaljerne i de seneste udbetalinger fra Koda. 

Fejlrettelser den næste måned

I dag går det nye 'Mit Koda' i luften, og vi ved, at der kan opstå fejl og være funktioner, der skal forbedres, når et nyt site går i luften. Derfor har vi i den næste måned et særligt fokus på at rette fejl på 'Mit Koda'.

Hvis du har kommentarer til 'Mit Koda', er vi meget interesserede i at høre fra dig, og du er meget velkommen til at kontakte os på [email protected].

Kodas medlemmer kan besøge det nye Mit Koda her