I dag lanceres et nyt Mit Koda.

'Mit Koda' i en ny og mere brugervenlig udgave

I dag lanceres en ny version af 'Mit Koda' - medlemmernes selvbetjeningsunivers. Det nye site er første skridt på vejen i en løbende forbedring af Kodas digitale services, og det er udviklet på baggrund af ønsker fra Kodas medlemmer.

Med den nye udgave af 'Mit Koda' får medlemmerne et nyt værktøj til at gå i detaljen med udbetalingerne fra Koda. Adgangen fra mobil og tablet bliver enklere, nye værker og koncerter registreres i få steps, og man kan logge på med NemID.

Her er din musik spillet

Når du som medlem af Koda fremover logger ind på 'Mit Koda', får du et hurtigt overblik over den seneste udbetaling og tidspunktet for Kodas kommende udbetaling. Samtidig får du besked, hvis Koda mangler særlige oplysninger fra dig, som er nødvendige for udbetalingen for brugen af din musik.

Med et nyt værktøj under kontooversigten kan du gå i dybden med detaljerne i din udbetaling. Du kan for eksempel få svar på, hvornår og hvor meget din musik er spillet i DR-tv, og hvor meget det har givet dig i Koda-udbetaling. Du kan også finde frem til din indtjening fra specifikke musiknumre.

Nemt at give de nødvendige oplysninger

Gennem få steps kan du løbende registrere nye værker, så du kan få udbetaling fra første gang, din musik bliver spillet offentligt. På samme måde har vi gjort det enklere for dig at give os de informationer om koncerter og eventuel brug af din musik i udlandet, som vi har brug for.

Adgang med NemID

Vi har nu gjort det muligt at logge på 'Mit Koda' med NemID, så det ikke er nødvendigt for dig at huske et særligt login til 'Mit Koda'. Man vil stadig kunne logge på med et almindeligt brugernavn, hvis man ønsker den vej ind i 'Mit Koda'.

Løbende forbedringer på vej

Det nye 'Mit Koda' er udviklet på baggrund af inputs og ønsker fra Kodas medlemmer. Selvom vi håber, at sitet vil opleves som en stor forbedring for vores medlemmer, arbejder vi videre på løbende at forbedre den digitale service. I 2018 vil hastigheden på Mit Koda være i fokus og samtidig vil medlemmerne få en forside, som giver en hurtig indsigt i detaljerne i de seneste udbetalinger fra Koda. 

Fejlrettelser den næste måned

I dag går det nye 'Mit Koda' i luften, og vi ved, at der kan opstå fejl og være funktioner, der skal forbedres, når et nyt site går i luften. Derfor har vi i den næste måned et særligt fokus på at rette fejl på 'Mit Koda'.

Hvis du har kommentarer til 'Mit Koda', er vi meget interesserede i at høre fra dig, og du er meget velkommen til at kontakte os på medlem@koda.dk.

Kodas medlemmer kan besøge det nye Mit Koda her

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.