Medlemsmøder med Kodas bestyrelse

Hvad sker der med dine rettigheder og dine penge – nu og fremover? Kom til medlemsmøde og få styr på fremtiden

Som komponist og sangskriver oplever du en masse forandringer i disse år. Den digitale udvikling betyder, at der er opstået en række nye platforme, og at musik kan tilgås på nye måder. CD-salget er i vidt omfang afløst af streaming, DR flytter musikgenrer fra FM til DAB og på nettet, nye aktører melder sig på markedet og vil gerne have deres del af indtægterne, kunderne er ikke længere lokale, men i høj grad også internationale, der skal hele tiden arbejdes på at bevare det internationale musikrepertoire, og senest er der vedtaget et nyt EU-direktiv, som har stor indflydelse på, hvordan Koda skal drives i fremtiden.

For en række komponister og sangskrivere har alle disse forandringer givet nye muligheder og nye indtægter - for andre har forandringerne betydet, at det er blevet vanskeligere at få sin musik ud til publikum. Uanset hvad er én ting sikkert - alle disse forandringer gør, at det er svært at bevare overblikket over penge- og rettighedsstrømme; det er svært at kende fremtiden.

Kodas bestyrelse inviterer derfor til to medlemsmøder, hvor vi vil fortælle mere om forandringerne, og hvad de betyder for dig, samt om hvordan rammerne for fordelingsplanen skabes i en tid, hvor forretningsmodeller er i evig forandring, og hvad det betyder konkret betyder for dine rettigheder og dine penge. Her vil vi også fortælle, hvordan Kodas bestyrelse arbejder for at sikre, at vi i Koda kan give jer medlemmer den bedste forvaltning af jeres rettigheder.

Tid og sted

Kom og deltag i diskussionen onsdag den 11. marts fra kl. 16.00 - 19.00 hos Koda, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Vi glæder os til nogle spændende møder og ser frem til at møde jer og høre jeres bidrag til debatten.

Meld dig til her

Vi gentager arrangementet mandag den 13. april, men har endnu ikke åbnet op for tilmeldinger til denne dato. 

Tag del i mødet på livestream
Husk, at vi livestreamer hele medlemsmødet. Du kan stille spørgsmål til bestyrelsen på både Facebook og Twitter undervejs, og vi vil forsøge at bringe alle spørgsmål videre til bestyrelsen i slutningen af mødet. Vi livestreamer her

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.