Medlemsmøder med Kodas bestyrelse

Hvad sker der med dine rettigheder og dine penge – nu og fremover? Kom til medlemsmøde og få styr på fremtiden

Som komponist og sangskriver oplever du en masse forandringer i disse år. Den digitale udvikling betyder, at der er opstået en række nye platforme, og at musik kan tilgås på nye måder. CD-salget er i vidt omfang afløst af streaming, DR flytter musikgenrer fra FM til DAB og på nettet, nye aktører melder sig på markedet og vil gerne have deres del af indtægterne, kunderne er ikke længere lokale, men i høj grad også internationale, der skal hele tiden arbejdes på at bevare det internationale musikrepertoire, og senest er der vedtaget et nyt EU-direktiv, som har stor indflydelse på, hvordan Koda skal drives i fremtiden.

For en række komponister og sangskrivere har alle disse forandringer givet nye muligheder og nye indtægter - for andre har forandringerne betydet, at det er blevet vanskeligere at få sin musik ud til publikum. Uanset hvad er én ting sikkert - alle disse forandringer gør, at det er svært at bevare overblikket over penge- og rettighedsstrømme; det er svært at kende fremtiden.

Kodas bestyrelse inviterer derfor til to medlemsmøder, hvor vi vil fortælle mere om forandringerne, og hvad de betyder for dig, samt om hvordan rammerne for fordelingsplanen skabes i en tid, hvor forretningsmodeller er i evig forandring, og hvad det betyder konkret betyder for dine rettigheder og dine penge. Her vil vi også fortælle, hvordan Kodas bestyrelse arbejder for at sikre, at vi i Koda kan give jer medlemmer den bedste forvaltning af jeres rettigheder.

Tid og sted

Kom og deltag i diskussionen onsdag den 11. marts fra kl. 16.00 - 19.00 hos Koda, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Vi glæder os til nogle spændende møder og ser frem til at møde jer og høre jeres bidrag til debatten.

Meld dig til her

Vi gentager arrangementet mandag den 13. april, men har endnu ikke åbnet op for tilmeldinger til denne dato. 

Tag del i mødet på livestream
Husk, at vi livestreamer hele medlemsmødet. Du kan stille spørgsmål til bestyrelsen på både Facebook og Twitter undervejs, og vi vil forsøge at bringe alle spørgsmål videre til bestyrelsen i slutningen af mødet. Vi livestreamer her

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.