Kultur i børnehøjde med rapper og minister

Har I lyst til at skrive en historie om folkemødet, der tager opmærksomheden lidt væk fra fadølshanerne og mere ned i den kulturpolitik, som Folkemødet også handler om. Så har I her muligheden for at skrive om kulturpolitik løftet helt ned i børnehøjde på en Bornholmsk folkeskole.

Samme formiddag som Folkemødet åbner, får en folkeskole på Bornholm besøg af både en kendt rapper og en kulturminister. For torsdag den 12.juni får Skole Nords 5. og 6. klasser i Allinge lov til at bruge formiddagen på en musikalsk workshop sammen med Andreas Seebach – bedre kendt som rapperen AndyOp. Og i løbet af formiddagen støder Kulturminister Marianne Jelved til for at overvære børnenes ”hands-on”-møde med kulturen, der netop sætter fokus på de kompetencer de kreative fag har at tilbyde og på børn og unges møde med kulturen.

Det er et arrangement, der er rigtigt gode billeder i, og både Kulturministeren, AndyOp og skolelederen stiller gerne op til interview i forbindelse med besøget. Sig til - så hjælper vi med at koordinere.

Besøget er arrangeret af Koda Skolekontakt, der gennem mange år har arbejdet med at få børn og unges egne hænder, stemmebånd og hoveder til at prøve kræfter med i det arbejde, der ligger bag kreative kulturprodukter.

Læs mere om Koda Skolekontakt her

Tid og sted

Torsdag den 12. juni på Skole Nord afd. Kongeskær
Strandvejen 14
3770 Allinge-Sandvig
Første lektion med AndyOp starter kl 10.45
Kulturministeren støder til fra omkring kl. 12.30

Kontakt:

Pressekoordinator
Andreas Dalvad Hansen
Email: aha@koda.dk
Tlf: 23 60 64 63

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.