Komponist og Koda-medlemThomas Pakula vandt i søndags prisen som Årets Revykomponist til Revyernes Revy. Prisen er sponseret af Koda Dramatik.

Kodas pris til årets revyforfatter og komponist går til …

Søndag aften stod i revyernes tegn. For der indtog den store årlige fejring af de danske revyer, Revyernes Revy, traditionen tro Cirkusrevyens telt på Bakken nord for København. Aftenen gav publikum det bedste af det bedste fra de danske revyer og bød også på en prisuddeling, hvor Koda Dramatik sponserede to priser.

Revyfans fra hele landet sad klar ved tasterne, da billetsalget til Revyernes Revy startede den 1. juni kl. 12. På mindre end en time var billetterne revet væk. Cirkusrevyens telt var da også pakket til bristepunktet og stemningen var i top, da de danske revyer samledes og gav en udsolgt sal et potpourri af glansnumre fra årets forestillinger.

I slutningen af hver af de to halvleje blev der til stående klapsalver uddelt en række priser. Koda Dramatik sponsorerer traditionen tro to af priserne. Nemlig priserne til Årets Revykomponist og til Årets Revyforfatter.

Årets Revykomponist gik til Thomas Pakula for hans arbejde med Sønderborg Sommerrevy. Mens Årets Revyforfatter gik til makkerparret René Vase og Jannik Fulgsang. Sammen med titlerne følger en pris på 10.000 kr. Et stort tillykke herfra.

Arrangøren af Revyernes Revy er Skuespillerforeningen af 1879, og indtægterne går til foreningens humanitære arbejde.

Se billeder fra aftenen på Kodas Facebook

De vandt priserne i 2015

Årets Revy: Ganløse Revyen

  • Årets Revykunstner (Årets Dirch): Anne Herdorf  (“Det var på en bagperron” og “Kultur” / Ganløse Revyen)
  • Årets Æreskunstner: Ernst Trillingsgaard (Kunstnerisk konsulent for Cirkusrevyen mm.)
  • Årets Revyforfatter: Vase & Fuglsang  (“Lille Inger” / Cirkusrevyen og ” Åndelig vejledning” / Kerteminderevyen)
  • Årets Revykomponist: Thomas Pakula  (Sønderborg Sommer Revy)


Revyernes Revy på Instagram
Billeder fra Instagram med hashtag #RevyernesRevy

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.