Komponist og Koda-medlemThomas Pakula vandt i søndags prisen som Årets Revykomponist til Revyernes Revy. Prisen er sponseret af Koda Dramatik.

Kodas pris til årets revyforfatter og komponist går til …

Søndag aften stod i revyernes tegn. For der indtog den store årlige fejring af de danske revyer, Revyernes Revy, traditionen tro Cirkusrevyens telt på Bakken nord for København. Aftenen gav publikum det bedste af det bedste fra de danske revyer og bød også på en prisuddeling, hvor Koda Dramatik sponserede to priser.

Revyfans fra hele landet sad klar ved tasterne, da billetsalget til Revyernes Revy startede den 1. juni kl. 12. På mindre end en time var billetterne revet væk. Cirkusrevyens telt var da også pakket til bristepunktet og stemningen var i top, da de danske revyer samledes og gav en udsolgt sal et potpourri af glansnumre fra årets forestillinger.

I slutningen af hver af de to halvleje blev der til stående klapsalver uddelt en række priser. Koda Dramatik sponsorerer traditionen tro to af priserne. Nemlig priserne til Årets Revykomponist og til Årets Revyforfatter.

Årets Revykomponist gik til Thomas Pakula for hans arbejde med Sønderborg Sommerrevy. Mens Årets Revyforfatter gik til makkerparret René Vase og Jannik Fulgsang. Sammen med titlerne følger en pris på 10.000 kr. Et stort tillykke herfra.

Arrangøren af Revyernes Revy er Skuespillerforeningen af 1879, og indtægterne går til foreningens humanitære arbejde.

Se billeder fra aftenen på Kodas Facebook

De vandt priserne i 2015

Årets Revy: Ganløse Revyen

  • Årets Revykunstner (Årets Dirch): Anne Herdorf  (“Det var på en bagperron” og “Kultur” / Ganløse Revyen)
  • Årets Æreskunstner: Ernst Trillingsgaard (Kunstnerisk konsulent for Cirkusrevyen mm.)
  • Årets Revyforfatter: Vase & Fuglsang  (“Lille Inger” / Cirkusrevyen og ” Åndelig vejledning” / Kerteminderevyen)
  • Årets Revykomponist: Thomas Pakula  (Sønderborg Sommer Revy)


Revyernes Revy på Instagram
Billeder fra Instagram med hashtag #RevyernesRevy

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.