Kodas kollektive båndmidler

Du kan nu søge støtte fra Kodas kollektive båndmidler. De kollektive båndmidler er en pulje, der kan søges af alle uanset, om man er medlem af Koda eller ej. Midlerne uddeles til støtte af projekter med klar tilknytning til dansk musikliv. Ansøgningsfristen er 1. februar 2013 kl. 18.

I Koda støtter vi dansk musikliv gennem en lang række tiltag. En af de måder, vi støtter dansk musikliv på, er gennem puljer, hvor man kan søge om støtte fra at realisere forskellige projekter. En af disse puljer er de kollektive båndmidler.

Kun muligt at ansøge online

Det er fra i år kun muligt at ansøge online. Men fristen er som altid 1. februar, kl. 18. Ansøgninger, der kommer efter 1. februar, kl. 18, kommer ikke i betragtning. Har du spørgsmål til udfyldelse af ansøgningen, så bemærk også, at receptionen og telefonerne lukker kl. 16 den 1. februar.

Vigtigt

Læs krav og betingelser samt vejledning inden du går i gang med at søge. Og vær opmærksom på, at du ikke kan rette, ændre eller tilføje noget i ansøgningen, når den først er sendt.

Læs mere og ansøg her

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.